Cum arată sora Andreei Tonciu după operația la nas. Cele două seamănă izbitor

andreea-tonciu-si-sora-ei.jpg

Andreea Tonciu și sora ei, Lorena Tonciu

Lorena Tonciu a hotărât acum puțin timp să-și opereze nasul la fel ca și sora ei mai mare, Andreea. Fosta asistentă tv a mărturisit recent pe rețelele de socializare că sora ei îi calcă pe urme și i-a recomandat același doctor la care a și-a făcut la rândul ei, rinoplastia.

Lorena Tonciu a revenit pe rețelele de socializare, după ce și-a făcut operația respectivă și a publicat mai multe fotografii, arătându-le prietenilor virtuali, noul aspect facial.

"Ziua de astăzi a început cu mari emoții. Sora mea, Lorena, a fost supusă unei operații de rinoplastie. Medicul care a realizat intervenția este cel care m-a operat și pe mine în urmă cu 4 ani. Am avut mare încredere în consilierul medical,  că va rezolva problema Lorenei, așa cum a reușit să facă și în cazul meu. Emoțiile au trecut, așteptăm rezultatele", a scris Andreea Tonciu înaintea operației. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Andreea Tonciu și sora ei seamănă de minune, însă amândouă și-au dorit să facă o schimbare destul de importantă, astfel că, au recurs la rinoplastie. După ce și-a realizat această operație în 2014, în Turcia, Andreea Tonciu Niculescu a sfătuit-o și a îndrumat-o și pe sora ei să recurgă la aceeași decizie. Astfel că, a fost doar un pas până ce Lorena, sora Andreei, să ajungă pe masa de operație a chirurgului estetician.

  • Ce face măritișul dintr-o femeie! Andreea Tonciu s-a schimbat radical de când e soție și mămică, iar acum numeri pe degetele evenimentele mondene la care participă. Marți seară a ieșit în oraș și ne-a surprins total.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1