Cum arată Simona Traşcă după ce şi-a "tunat" fundul

simona_trasca.jpg

simona trasca prostituata
Voluptoasa blondă este foarte fericită de când are un posterior nou
Foto: Facebook

Simona Traşcă a pierdut numărul operaţiilor estetice, dar este foarte mulţumită de rezultatul ultimei intervenţii. Blonda s-a îngrăşat 10 kiloograme pentru ca medicii să-i poată injecta grăsimea din corp în fese. Acum se laudă cu cel mai bombat posterior din showbiz şi este sigură că va înnebuni toţi bărbaţii.

Se anunţă o vară fierbinte pentru Simona Traşcă. Blonda s-a operat zilele trecute, iar rezultatul este uluitor. Are cel mai bombat fund dintre vedetele care au apleat la o astfel de intervenţie. Pentru operaţie, starleta s-a îngrăşat 10 kilograme, dar acum este foarte mulţumită de cum arată posteriorul ei.

trasca_fund.jpg

simona trasca posterior bombat
Aşa arată acum Simona după ce şi-a injectat grăsime în fund
foto: arhiva personală

Medicul estetician i-a injectat grăsimea din corp în fese, iar operaţia a durat cinci ore. Recent, medicul i-a scos drenele şi pansamentele, iar blonda a putut să danseze la ziua de naştere a bunei ei pritene, Denisa Biţă.  

loading...
Loading...

Citește și

  • simona trasca

    Simona Trașcă face orice pentru a arăta cât mai bine. Trece prin nenumărate operații, ține diete de slăbire sau de îngrășare, se tatuează și își pune cercei pe unde apucă, doar-doar ar arăta așa cum visează.

  • Simona Trașcă a pierdut lupta cu medicul Marek Vâlcu. Celebrul chirurg estetician a dat-o în judecată pe blondină, întrucât aceasta l-a defăimat. Medicul a avut câștig de cauză în instanță, însă a iertat-o pe Simona.

  • simona trasca

    Deși a anunțat că pleacă în Franța pentru a fi aproape de mai tânărul ei logodnic, Pamela de România a fost nevoită să se întoarcă de la Paris mai repede decât a crezut.

  • simona trasca prostituata

    Pamela de România se află, din nou, în mijlocul unui scandal. Când credea că a scăpat de „gurile rele” și se pregătea liniștită de măritiș, Simona Trașcă (36 de ani) s-a trezit acuzată de un admirator fanatic, cunoscut drept Geoge „Uțu”, că se prostituează și că oferă favoruri sexuale contra unor sume frumușele de bani. Vedeta s-a hotărât să-l dea în judecată pe cel care îi aduce acuzații grave.