Cum arată şi cu ce se ocupă sora Andreei Mantea! Lavinia câştigă bani cu nemiluita

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, însă puţină lume ştie că aceasta mai are o soră, care îi este aproape în orice moment important. Totuşi, ea se ţine departe de lumea showbizului.

Lavinia este sora Andreei Mantea, iar cele două se înţeleg de minune, dovadă fiind şi vizita pe care i-a făcut-o aceasta în Turcia, în timp ce prezentatoarea TV se afla în Turcia, la filmările pentru emisiunea ”Puterea Dragostei”. 

Lavinia evită lumina reflectoarelor şi lucrează într-un alt domeniu decât sora ei, mai exact în imobiliare, un domeniu despre care se ştie că poate fi destul de profitabil. Aşadar, oricât de bine o duce Andreea în showbiz, nici sora ei nu se descurcă rău.
Citește continuarea articolului, aici!

Citește și:

Cea mai bună salată de vinete! Trucurile pe care trebuie să le ştie orice gospodină

Zodia feminină care se apropie cel mai mult de perfecţiune

Loading...

Citește și

  • După ce în urmă cu o săptămână şi-a arătat sânul la „Dansez pentru tine", Andreea Mantea şi-a pus sub lacăt „comorile" la emisiunea transmisă de Pro TV.

  • Iepuraşul Playboy a trecut cu brio peste despărţirea de Andrei Ţârdea şi, cum nu mai are cine să îi ţină cont ce face, Mantea se distrează după pofta inimii. Zilele trecute, ea a fost la o petrecere îmbrăcată ca celebrul personaj de desene animate Minnie Mouse.

  • Considerată una dintre cele mai atractive femei din showbizz-ul românesc, Andreea Mantea revine pe primele pagini ale tabloidelor după ce au fost dezvăluite unele secrete în legătură cu viaţa ei personală.