Cum arată şi cu ce se ocupă Bianca, fiica lui Nicu Maharu

nicu.jpg

nicu maharu
Nicu Maharu avea o tumoră la cap
Foto: arhivă personală

Moartea lui Nicu Maharu i-a îndurerat pe cei care l-au cunoscut, apropiaţii omului de afaceri fiind devastaţi. Bianca, fiica lui Nicu Maharu, nu mai are lacrimi să-şi mai plângă părintele, mai ales că ea se aştepta ca tatăl ei să-şi revină. Afaceristul suferea de cancer şi urma un tratament pentru a stopa boala, dar ultimele luni au fost extrem de grele pentru el, fiind ţintuit la pat. În noaptea de miercuri spre joi, Nicu Maharu a murit.

Ultimele luni au fost crunte pentru Nicu Maharu, pe numele lui adevărat Nicolae Molea. Bărbatul era grav bolnav, paralizat şi stătea mai mult în pat. Familia a sperat însă până în ultima clipă că va găsi un tratament cu csre să învingă cancerul.

Ce mesaje triste a publicat fiica lui Nicu Maharu

Devastată, Bianca, fiica lui Nicu Maharu a publicat mai multe mesaje prin care îşi strigă durerea pierderii suferite. 

maharu_fiica.jpg

nicu maharu fiica
Fiica lui Nicu Maharu este devastată
Foto: arhivă personală

“Dumnezeu să te ierte, tată! Cuvintele sunt de prisos și durerea mea mare, legenda noastră astăzi nu mai e!”, “Dumnezeu să te ierte om bun cu suflet mare! Ai plecat prea devreme dintre noi și ai lăsat durere mare în urmă în sufletele celor ce te iubesc! Aveai atâtea, tăticule, de rezolvat și atâtea planuri de îndeplinit! Cuvintele nu-și au rostul tată, durerea e prea mare!”, au fost cele două mesaje postate de Bianca, fiica lui Nicu Maharu, pe contul ei de socializare.

Înainte să se întâmple nenorocirea, Bianca îşi dorea mult să participe în competiţii sportive şi să intre în concursuri care să-i testeze limitele. Fiica lui Nicu Maharu a avut în gând să concureze la "Exatlon", fiind una dintre vedetele înscrise pe lista următorului sezon. Ea a practicat sporturi dure ca boxul si kickboxing-ul, iar pentru acestea s-a antrenat timp de 7 ani la un club din Bucureşti. 

Cine era Nicu Maharu, interlopul rapus de cancer si supranumit “regele petrecerilor”

Nicu Maharu a devenit cunoscut în lumea mondenă datorită relaţiei de 13 ani cu Simona Sensual. Supranumit între prieteni și “Regele distracției”, acesta era un obișnuit al cluburilor de noapte și al restaurantelor cu lăutari, unde de multe ori stătea la băut chiar mai multe zile la rând. Starea lui de sănătate a început să se deterioreze din 2017. Atunci, ela suferit un atac vascular cerebral în urma căruia a paralizat temporar pe partea dreaptă. 

 

Citeşte şi:

 

Sensual, vrei să-l faci gelos pe Maharu?

Simona Sensual: Maharu voia să o lege de tigăi

Loading...

Citește și