Cum arată și cu ce se ocupă Andreea Cojocaru, femeia cu care se iubește Mihai Gruia după divorț

andreea-mihai-gruia.jpg

mihai gruia si andreea
Mihai Gruia și Andreea au ieșit împreună la un eveniment monden
foto: Florin Șuler

Fostul solist Mihai Gruia (37 de ani) de la Akcent a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat că a divorțat de soția lui, Laura. Pentru că Laura și Mihai Gruia au format mereu cel mai liniștit cuplu din showbiz. Marți seară, Mihai Gruia și-a făcut apariția la un eveniment monden alături de nouă lui iubită, Andreea Cojocaru.

Marți seară, la petrecerea dată de Universal Music, Mihai Gruia, fostul solist de la Akcent, care acum cântă în trupa Two alături de Sorin Brotnei (38 de ani), a ieșit la braț cu nouă lui iubită, Andreea Cojocaru, care îi este alături de șase luni.

Mihai Gruia și Andreea Cojocaru s-au cunoscut la Cluj

Iubita lui Mihai Gruia, Andreea Cojocaru, ne-a mărturisit că nu este străină de muzică, că este din Cluj și că la un moment dat a încercat și ea să cânte. „Eu și Andreea ne-am cunoscut la Cluj, ne știm de ceva vreme și chiar am colaborat acum mulți ani. Suntem deja de șase luni împreună. Am cunoscut-o pe Andreea printr-o prietenă comună, acum doi ani, când am ajutat-o să obțină un contract. Pe vremea aceea se numea Deea, a scos piesă la Cat Music și uite așa ne-am cunoscut noi. Nu știu dacă va mai cânta vreodată, vom vedea ce se va întâmplă pe viitor”, ne-a declarat Mihai Gruia. „Eram mai mică atunci, partea cu muzica de atunci a ținut de copilărie”, ne-a spus și ea. L-am mai întrebat pe Mihai dacă nouă lui iubita e calmă, cum sunt de obicei clujenii, și ne-a spus că nu e așa, din contra, este o femeie iute.

andreea-si-mihai-gruia.jpg

Andreea şi Mihai Gruia
foto: Florin Şuler

Laura și Mihai Gruia s-au despărțit după 10 ani

Toată lumea a fost șocată când a aflat că Mihai și Laura Gruia s-au despărțit după 10 ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar într-un an au devenit părinții a două fetițe. Cei doi au adoptat o fetiță, Ana (7 ani și jumătate), apoi Laura a născut-o pe Natalia (5 ani). Andra și Cătălin Măruță au fost nașii de botez ai celor două fete.

mihai-gruia-laura.jpg

Mihai Gruia a divorțat de soția sa
Foto Facebook

„Mă bucur că am căzut de comun de acord și că am realizat amândoi că așa e cel mai bine pentru toată lumea. Așa am reușit să păstrăm intacte iubirea, armonia și tot ce am construit împreună. Copiii îi creștem împreună, ne sfătuim zi de zi. Ne cerem sfaturi, ne ținem la curent reciproc. Suntem norocoși din punctul ăsta de vedere. Singură noastră temere a fost vizavi de copii și cum îi va afecta”, a explicat Laura la o emisiune tv.

Citește și:

Fosta soție a lui Mihai Gruia, primele declarații despre divorț: «Am păstrat intactă iubirea!»

Mihai Gruia iubește o altă blondă! E copia fidelă a fostei soţii

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1