Cum arată şi ce face acum Carmen Movileanu, fosta crainică a TVR-ului

carmen_movileanu_tvr.jpg

carmen movileanu
Carmen Movileanu era, în anii 1990, vedetă incontestabilă a Televiziunii Române
Foto: Flickr

Carmen Movileanu era, alături de Cristina Ţopescu şi Iuliana Marciuc, una dintre cele care îţi spuneau, în anii 1990, ce urmează să vezi la TVR. Acum, fosta prezentatoare este producătoare la televiziunea naţională.

Carmen Movileanu (58 de ani) a răspundea afirmativ invitaţiei revistei VIP şi s-a prezentat la începutul anului la o petrecere din buricul Capitalei. Fosta crainică părea neschimbată, deşi anii au trecut şi pentru ea.

Vedeta ne-a povestit că mai are trei ani până iese la pensie şi că este o bunică fericită, fiica sa Maria având un băieţel cu actorul şi prezentatorul Gabriel Coveşanu. Carmen Movileanu este şi mătuşa Alexandrei Dinu, fosta soţie a fotbalistului Adrian Mutu.

Deşi nu mai apare în faţa camerelor de filmat, fosta crainică lucrează în spatele lor, ca şi producător, căci ea şi Corina Dănilă au făcut echipă la emisiunea "Ieri, azi, mâine", dar şi la alte producţii tv.

carmen_movileanu_vip_sever_gheorghe.jpg

carmen movileanu
Carmen Movileanu (a doua din stânga), la fel de frumoasă ca odinioară, este înconjurată de Bianca Brad, Silvia Dumitrescu, Oana Sârbu şi Adrian Daminescu
Foto: Sever Gheorghe

Carmen Movileanu şi-a început cariera în televiziune în urmă cu 30 de ani, ca editor de montaj-film la jurnalul de ştiri al TVR, dupa care a lucrat în redacţia emisiunilor economice şi de ştiinţă.

Joi seara, la petrecerea VIP s-a întâlnit cu câţiva prieteni, printre care şi Silvia Dumitrescu, cu care s-a întreţinut toată seara. 

 

Loading...

Citește și

  • adrian daminescu dana daminescu

    Adrian Daminescu, solistul care şi-a încântat ani de-a rândul fanii cu piesele sale şi a participat la "MasterChef cu vedete" a avut parte de prima ieşire în lume, la început de an. Şi nu singur, ci alături de cea care îi stă alături, îl iubeşte şi l-a scăpat din ghearele morţii.

  • gianina corondan

    Gianina Corondan a fost dintotdeauna o fire mai excentrică, mai ales la stilul vestimentar. Vedeta de televiziune a fost prezentă joi seară (21 ianuarie) la petrecerea revistei Vip, care a avut loc la ''Le Chateau''.

  • bianca brad slabit

    Nu este adrepta dietelor, însă Bianca Brad a reuşit să slăbească spectaculos prin metode numai de ea ştiute. Joi seară (21 ianuarie), vedeta a surprins pe toată lumea cu noua ei siluetă. Îmbrăcată în negru de sus până jos, blonda a atras toate privirile. Deşi cârcotaşii ar fi tentaţi să creadă că vestimentaţia a ajutat-o să arate mai slabă, o privire mai atentă ne face să credem că Bianca a dat jos kilogramele nedorite.

  • Preferă statutul de burlac şi nu pe cel de tată. Timp de 19 ani, Dan Chişu s-a ferit să recunoască faptul că Andrei e fiul lui şi al Manuelei Hărăbor. O fotografie cu cei trei, îl dă însă de gol.