Cum arată Roxana Marinescu în ultima lună de sarcină

roxana_spital.jpg

roxana marinescu spital maternitate bebelus
Roxana Marinescu va sta într-o rezervă VIP
foto: arhiva personală

Mult a fost, puţin a mai rămas! Roxana Marinescu se pregăteşte să devină mămică în mai puţin de trei săptămâni. Bruneta, care de-a lungul anilor a făcut mai multe fertilizări in vitro, este pe cale să-şi vadă visul cu ochii. Soţia medicului estetician Victor Schwartz va aduce pe lume un băieţel la sfârşitul acestei luni.

Roxana Marinescu a intrat pe ultima sută de metri cu sarcina şi este copleştită de emoţii. Bruneta a vizitat recent spitalul unde va naşte. Soţia medicului estetician Victor Schwartz va aduce pe lume primul copil al cuplului la sfârşitul acestei luni. Ea a optat pentru o operazie cezariană şi va naşte cu medicul grec care i-a făcut cu succes procedura de fertilizare in vitro. Specialistul va veni special de la Atena pentru a o asista pe brunetă la naştere. Deşi are totul asigurat de spitalul privat unde va naşte, Roxana Marinescu şi-a făcut deja bagajul pentru maternitate şi aşteaptă cu sufletul la gură ziua în care îşi va strânge în braţe bebeluşul.

bagaj_roxana.jpg

roxana marinescu bagaj maternitate
Roxana Marinescu vrea să-şi alăpteze bebeluşul
foto: arhiva personală

"După ultimele ecografii, bebe se pregăteşte să vină pe lume în jur de 25 octombrie.  Avem mari emoţii. Mi-am pus câteva lucruri într-o gentuţă. Mi-am luat special pompă de sân, pentru că vreau să alăptez", ne-a povestit emoţionată Roxana Marinescu.

Bruneta va naşte la un spital privat, unde o rezervă cu VIP cu două băi, cazarea pentru trei nopti, operaţia de cezariană, trusoul bebeluşului şi cel al mămicii ajunge la 4.000 de euro.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1