Cum arată prima soţie a lui Gabriel Cotabiţă

5-act-1cotabita.jpg

Gabriel Cotabiţă se va însura a doua oară anul acesta
Foto: Click!

Solistul, care anul trecut a văzut moartea cu ochii, după ce a suferit un infarct şi a stat trei săptămâni în comă, a făcut un anunţ surprinzător. El a declarat, recent, că s-a logodit cu Alina, iubita care i-a stat alături la greu. Mai mult, şi-a făcut curaj, şi a cerut-o de soţie.

Gabriel Cotabiţă (60 de ani) a văzut, anul trecut, moartea cu ochii. Pe 8 mai a căzut ca secerat, la sala de sport, iar medicii nu-i dădeau mari şanse de supravieţuire. Iată însă că a avut loc un miracol, iar solistul este din nou pe picioare şi cu chef de viaţă. El nu conteneşte să-i surprindă pe cei dragi, nu de alta, dar, brusc, de când s-a însănătoşit, şi-a schimbat şi gândurile.

gabriel cotabitaZoom
De la stânga la dreapta: Alina - iubita artistului, Florentina Opriș - prezentatoarea tv și una dintre cele mai bune prietene ale lui Gabriel Cotabiță și Eliza Cotabiță - fata artistului
Foto: Facebook

Dacă, acum un an, a declarat la un post de radio că se va mai însura încă o dată doar dacă îl va lăsa memoria şi va uita cât de urâtă este viaţa în doi, iată că, deunăzi, s-a sucit: ”E adevărat că s-ar putea să mă căsătoresc anul acesta. Am cerut-o pe Alina, a acceptat, suntem logodiţi. S-a întâmplat după aniversarea ei. Nu ştiu dacă e adevărat ce zic astrogramele, dar noi oricum aveam în plan să ne căsătorim. Pot spune că sunt extrem de liniştit şi de fericit lângă ea. Reuşeşte să facă din mine un om care să se simtă bine. Este extrem de activă şi de pricepută în tot ce face, este o minunăţie de persoană. Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine. Femeia aceasta a stat lângă mine în spital zi şi noapte. Ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!”, a declarat solistul, pentru revista ”Taifasuri”. Chiar a recunoscut că, de când s-a întors din morţi, nu mai este acelaşi. Are alte sisteme de valori, nu mai vrea să conducă maşina şi nu mai transpiră, ca pe vremuri: ”A dispărut brandul Cotabiţă”, a declarat el, cu umor. În timpul liber, cântăreţul dezleagă cuvinte încrucişate, citeşte şi intenţionează să scrie o carte despre experienţa paranormală trăită pe patul de spital. 

Este topit după cele trei fiice ale sale

Gabriel se cam distanţase de fiice lui, înainte de a se îmbolnăvi, însă iată că acest necaz i-a unit din nou. La aflarea veştii că tatăl lor a suferit un infarct, Eliza, Aela şi Milena au venit într-un suflet la spital, fiind văzute cu lacrimi pe obraz, pe holul spitalelor. Ele l-au şi supravegheat, după ce Cotabiţă a fost externat, ba chiar i-au organizat concertul ”Gala Chapeau”, de la Sala Palatului, unde prietenii lui cântăreţi i-au interpretat impecabil piesele.

Ea a fost prima soţie!

Cotabiţă a mai fost căsătorit, timp de 19 ani, cu Ioana Nagy (58 ani), profesoară de limba italiană, cu care are trei fete: Eliza, Aela şi Milena. De Ioana a divorţat în 1997. Deşi a fost văzut la braţul multor domnişoare, nici una nu l-a convins să mai treacă pe la altar, preferând să nu-i ceară nimeni socoteală şi, dacă se plictiseşte, să fugă de responsabilităţi.

Ioana NagyZoom
Ioana Nagy
loading...

Citește și