Cum arată părinţii lui Ovidiu Anton, concurentul la Eurovision

img_0003.jpg

Ovidiu Anton a cântat în Centru Vechi
foto: Sever Gheorghe

Concurentul nostru pentru Eurovision, a avut vineri, 6 mai, o întâlnire cu fanii în Centru Vechi din Bucureşti. Ovidiu Anton a urcat pe scenă şi a cântat piesa „Moment of Silence”, susţinut de persoane speciale.

PRO TV a pregătit o scenă pentru Ovidiu Anton, în centrul Bucureștiului, unde a cântat “Moment of Silence”, piesa cu un mesaj puternic, aleasă de români pentru a-i reprezenta la Eurovision 2016. “Este momentul să demonstrăm că scena Eurovision este potrivită pentru noi! Suntem pregătiți să cântăm piesa Moment of Silence și să aducem toți românii alături de noi, pentru a susține împreună participarea României la cea mai importantă competiție muzicală europeană. Mai mult decât atât, doamna Ingrid Deltenre vizitează România, iar aceasta e șansa noastră de a demonstra că trebuie să fim alături de comunitatea europeană, come together, așa cum spune sloganul Eurovision anul acesta, și să aducem concursul în România.”, a declarat Ovidiu Anton.

Evenimentul s-a petrecut în Centrul Istoric din București, în Piața Sfântul Anton (pe Strada Franceză, în spatele Hanului lui Manuc), unde Ovidiu Anton la ora 13:00. El a fost susţinut de Zoli Toth şi Călin Goia, foşti concurenţi la Eurovision dar şi de Tiberiu Albu, câştigătorul din 2014 al concursului “Vocea României”.

ovidiu_cu_parintii.jpg

foto: Gheorghe Gelu

Tot printre spectatori s-au strecurat părinţii lui Ovidiu, Rozalia şi Ştefan Anton, iar sora sa, i-a strâns pumnii din SUA, unde lucrează la bancă. După momentul pregătit pe scenă, Ovidiu și trupa sa au pornit spre Strada Stockholm din București. Această călătorie simbolică spre Stockholm a reprezentat  dedicarea și dorința lui Ovidiu de a fi pe scena Eurovision 2016 și de a face fiecare român mândru de interpretarea lui. 
 

Loading...

Citește și

  • Încercările postului de televiziune PRO Tv de a aduce totuși Eurovision 2016 în casele românilor s-au lovit de refuzul reprezentanților European Broadcasting Union (EBU). Oficialii organizației au trimis un răspuns la solicitarea PRO Tv, în care arată că le pare rău pentru reprezentantul României, Ovidiu Anton.

  • Delegaţia României la Eurovisionul din Suedia trece prin mari emoţii. Nu de alta, dar datoriile de 10 milioane de euro a TVR către EBU pot fi o piedică pentru Ovidiu Anton ca să urce pe scena de la Stockholm, în perioada 10-14 mai.