Asta da! Ozana Barabancea, în colanți din latex, după ce a slăbit 40 de kilograme

clipboard01eeeeeeeeeeeeeee.jpg

Ozana Barabancea, A slăbit, Te cunosc de undeva, soțul Ozanei Barabancea
Ozana Barabancea s-a îmbrăcat cu o pereche de colanți din latex
Foto Instagram

Ozana Barabancea se mândrește în fiecare moment cu noua siluetă. Jurata emisiunii "Te cunosc de undeva" se fotografiază aproape zilnic și le arată fanilor progresul de care are parte.

Ozana Barabancea a publicat o fotografie pe contul personal de Instagram și și-a uimit prietenii virtuali. Aceasta este îmbrăcată cu o pereche de colanți negri din latex și un corest strâns în jurul taliei care i-au scot în evidenţă noua siluetă şi i-au pus în valoare picioarele subţiri, dar şi sânii.  

 

nononononon.jpg

Ozana Barabancea, A slăbit, Te cunosc de undeva, soțul Ozanei Barabancea
Ozana Barabancea le demonstrează tuturor cât de mult a slăbit.
Foto Instagram

Vedeta a slăbit într-un timp relativ scurt 40 de kilograme. Pe lângă diete și regim, aceasta a apelat și la o tehnică medicală pentru a slăbi. Și-a făcut o operație de micșorare a stomacului și merge constant la sală pentru a-și menține sileuta nouă. Aceasta a declarat că de când a început să slăbească și și-a făcut această operație, doarme mai bine și se simte mai relaxată.

Ozana s-a împăcat recent cu fostul ei soț și a declarat că acum cei doi se înțeleg foarte bine. Ozana are o părere foarte bună despre iubita fostului ei soț și îi invită frecvent la ea acasă pentru a cina și pentru a se distra.

Loading...
 
 

Citește și