Cum arată Nicoleta Luciu după ce și-a scos silicoanele

nicoleta-luciu.jpg

nicoleta luciu
Nicoleta Luciu (35 de ani)
foto: Playboy

Mulți bărbați au oftat la aflarea veștii că Nicoleta Luciu (35 de ani) a renunțat la sânii uriași, dar vedeta pare foarte mulțumită de alegerea făcută. Ca să arate că se simte bine, a dat publicității o fotografie făcută pe patul spitalului din Turcia.

Bustul care a consacrat-o în anul 2000, când a pozat pentru prima dată în revista Playboy, este istorie. Joi (3 decembrie), Nicoleta Luciu și-a micșorat cu mult sânii. Intervenția vine la aproape patru ani de la mărirea pe care a făcut-o în ianuarie 2012, la numai trei luni de la nașterea tripleților, când vedeta și-a pus silicoane de 1,2 kilograme. Se pare că a regretat enorm acea intervenție, pentru că avea dureri de spate chinuitoare. Vineri (4 decembrie), în jurul orei 12.30, Nicoleta Luciu a publicat pe contul ei de Facebook prima fotografie pe care și-a făcut-o după operație. Cu zâmbetul pe buze și machiată cât mai natural, bruneta pare încântată de rezultatul intervenției chirurgicale făcută de medicii turci.

[[{"fid":"740011","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"nicoleta luciu silicoane miscorare sani","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Nicoleta Luciu s-a lăsat fotografiată pe patul de spital, pentru a demonstra că se simte bine după operația de micșorare a sânilor","field_subtitle[und][0][value]":"foto: arhiva personală"},"type":"media","attributes":{"alt":"nicoleta luciu","title":"Nicoleta Luciu se simte bine după operație","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Loading...
 
 

Citește și

  • Cei mai „renumiţi” sâni din România au ajuns să provoace un adevărat război. Senzuala Nicoleta Luciu (35 de ani) a decis să „scape”, tocmai în Turcia, de silicoanele uriaşe, de 1,2 kg, de care era atât de mândră acum trei ani.

  • Nicoleta Luciu amanta Zsolt Csergo

    În toamna lui 2012, la doar un an după ce-i născuse pe tripleți, Nicoleta Luciu a fost șocată să afle că soțul ei avea o amantă. Vedeta și omul de afaceri Zsolt Csergo au fost atunci la un pas de divorț. Dar au trecut cu răbdare peste greutăți. Nicoleta a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum a putut depăși momentul dificil de acum doi ani și jumătate.

  • Nicoleta Luciu

    Nicoleta Luciu (34 de ani) s-a mutat, anul trecut, la Miercurea Ciuc, alături de soţul ei, Zsolt Csergo, şi de cei patru copii ai lor, dar nu vrea să stea doar la cratiţă.

  • Nicoleta Luciu plange

    Este frumoasă, celebră din 1999, de când a câștigat titlul „Miss România”, mamă-eroină și soție-model. Dar prețul plătit de Nicoleta Luciu (34 de ani) pentru toate astea n-a fost mic. Vedeta a recunoscut că a clacat și că a trebuit să facă o schimbare radicală în viața sa, pentru a se dedica noilor responsabilități.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0