Cum arată, la 49 de ani, Eugenia Şerban, prima femeie care a filmat scene XXX cu o altă femeie într-un film românesc

eugenia-serban-main.jpg

Astăzi este ziua ei! Împlinește 49 de ani
foto: arhivă
Citeste tot despre: 

Este primul şi singurul doctor în actoria de film şi televiziune din România, are o carieră artistică de peste 30 de ani şi e de-o frumuseţe răpitoare. Azi, Eugenia Şerban îşi sărbătoreşte ziua de naştere.

În anul 2003, Eugenia Şerban era protagonista primelor scene de sex cu o femeie într-un film românesc. Ea a jucat rolul lui Mari în pelicula ”Dulcea saună a morţii”, alături de o distribuţie de excepţie din care nu lipseau nume precum Gheorghe Dinică, Mitică Popescu, Florin Zamfirescu, Gheorghe Visu, Costel Constantin, etc.

Astăzi, ajunsă la 49 de ani, Eugenia Şerban încearcă să ţină timpul pe loc. Actriţa a vorbit deschis despre ”ajutoarele” ei la acest capitol. ”Mi-am făcut o terapie botox. Până să ajung să-mi fac un lifting (sper să mai dureze câţiva ani de zile) mai fac câte un artificiu. (...) Sunt de acord cu aceste terapii care nu sunt atât de invazive. La anul fac 50 de ani, dar mă simt şi gândesc ca la 25. Am vârsta fiului meu.”, spune ea despre intervenţiile la care a apelat pentru a-şi menţine tinereţea.

Iată cum arată în prezent celebra actriță. S-a schimbat mult?

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1