Cum arată Ioana Maria Moldovan, însărcinată în 6 luni

ioana_maria_moldovan.jpg

ioana maria moldovan insarcinata 6 luni
Ioana Maria Moldovan va deveni mămică în această iarnă
Foto: arhivă personală

În ultimii ani, a pus pe primul plan cariera, dar de câteva luni Ioana Maria Moldovan are motive să vorbească mai puţin despre televiziune şi mai mult despre bebeluşi. Prezentatoarea Prima Tv este însărcinată în şase luni şi în această iarnă va da naştere primul său copil, un băieţel. Fericită de cum evoluează sarcina, vedeta se bucură în fiecare zi de "minunea" care creşte în burtica ce a început să i se contureze din al doilea trimestru de sarcină.

Dacă până să dea vestea, Ioana Maria Moldovan îşi "ascundea" noile forme de gravidă sub haine largi, acum ştirista este încântată să poarte ţinute care să-i pună în evidenţă "minunea" din burtică. Dovadă sunt ultimele fotografii pe care blonda le-a făcut, fix aşa, în timp ce îşi protejează bebeluşul din pântece.

"Ne apropiem cu paşi repezi de şase luni", a scris vedeta Prima Tv la descrierea unei imagini.

ioana maria moldovan insarcinata 6 luniZoom
Ştirista este gravidă în 6 luni cu un băieţel
Foto: arhivă personală

Ioana Maria Moldovan se iubeşte de 12 ani cu logodnicul ei, Marian Galeş. Cei doi s-au cunoscuit pe teren. El lucra la ştiri, la Pro TV, iar ea la Antena 1. Ulterior, Ioana s-a mutat la pupitrul "Poveştiri adevărate" de la Acasă Tv. "El şi-a dorit la început copilul mai mult decât mine. Eu abia intrasem în trustul Media Pro, unde nu ajungeai prea uşor, aşa că n-am fost de-acord. A fost o şansă pentru mine şi n-am vrut s-o întrerup. Probabil nu s-ar fi întâm­plat nimic, nu ştiu. Aşa am gândit la 20 şi ceva de ani. Anul acesta fac 35 şi e cel mai frumos cadou. În fiecare an, pe 9 august îmi pun o dorinţă", a povestit, luna trecută, Ioana Maria Moldovan pentru Revista OK! Magazine.          

loading...

Citește și