Cum arată Ioana Ginghină în costum de baie după ce a slăbit 5 kg cu pepene roșu

ioana_ginghina.jpg

ioana ginghina costum de baie vacanta grecia
Ioana Ginghină este foarte mulțumită de cum arată după cura cu pepene
foto: arhiva personala

Știa Ioana Ginghină (39 de ani) de ce mănâncă zece zile doar pepene roșu. Actrița defilează fără nicio emoție acum pe plajele din Grecia, în costum de baie, unde se află în vacanță cu soțul și fetița ei. Șatena a dat jos 5 kilograme în urma dietei pe care a ținut-o și se poate răsfăța acum cu fel de fel de preparate tradiționale.

Ca în fiecare vară, actriţa Ioana Ginghină a ţinut una dintre curele ei preferate, cea cu pepene roşu. Timp de zece zile a dat gata zece pepeni, dar nu a mai mâncat absolut nimic altceva. La finalul dietei, actrița a constatat că e mai ușoară cu cinci kilograme și se poate expune fără griji în costum de baie.  

"Pepenele e fructul meu preferat, aş putea mânca încontinuu, de aceea ţin foarte uşor această cură. Nu am mâncat absolut nimic altceva. Doar pepene roşu fără restricţii. Deşi pare o cură dură, e uşor de urmat, chiar nu faci foamea, iar efectele sunt garantate”, a povestit actriţa pentru Click!

ioana ginghina costum de baie vacanta greciaZoom
Actrița are un corp de invidiat deși nu mai este la vârsta adolescenței
foto: arhiva personala

Ioana a subliniat că nu a ținut neapărat să slăbească, dar kilogramele "topite" au venit la pachet cu o detoxifierea și hidratarea organismului.

loading...
Loading...

Citește și

  • ioana ginghina cura de slabire rol

    Adepta unui stil de viaţă sănătos, Ioana Ginghină reuşeşte să jongleze cu tentaţiile culinare, iar asta se vede cel mai bine la silueta ei. Actriţa a fost nevoită să slăbească câteva kilograme pentru un nou rol şi a rezolvat problema fără prea mari eforturi. A scos din alimentaţie "ingredientele" care ştiau că ar putea să-i pună în pericol planul şi acul cântarului i-a indicat atât cât îşi dorea.

  • Ca în fiecare vară, actriţa Ioana Ginghină a ţinut una dintre curele ei preferate – cea cu pepene roşu. Timp de zece zile a dat gata zece pepeni, dar nu a mai mâncat absolut nimic altceva. Azi, acul cântarului arată cu 5 kilograme mai puţin.

  • ioana ginghina cura de slabire rol

    Actriţa Ioana Ginghină are casa plină de pepeni! De câteva zile, vedeta a renunţat să mai mănânce altceva şi îşi detoxifică organismul astfel. Nu doar că se simte mai bine, ci a reuşit şi să slăbească două kilograme în trei zile şi continuă să se alimenteze exclusiv cu pepene.

  • ioana ginghina actrita sora familie

    Toată lumea o cunoaşte pe Ioana Ginghină, dar puţini sunt cei care ştiu cum arată sora ei. Între cele două este o diferență de 11 ani, dar cu toate astea, actrița mărturisește că sunt extrem de apropiate.