Cum arată Ilinca Vandici cu noile silicoane! Prezentatoarea s-a operat în secret

ilinca_vandici.jpg

ilinca vandici silicoane
Ilinca Vandici a trecut de la modă la adrenalina "Exatlon"
Foto: arhivă personală

Dacă v-aţi întrebat de ce prezentatoarea "Bravo, ai stil" (Kanal D) nu a mai apărut pe ecran în ultima vreme îmbrăcată în ţinute cu decolteu, acum a venit momentul să aflaţi să răspunsul. Ilinca Vandici s-a operat în mare secret la nivelul bustului şi o perioadă a fost nevoită să ascundă bustiera specială pe sub haine. Recent, ea a început din nou să mai scoată din garderobă bluze şi rochii decoltate, aşa că fanii o pot admira în toată spendoarea.

Ilinca Vandici a simţit nevoia unei augmentări la nivelul bustului după ce vara trecută a devenit mămică, aşa că şi-a plănuit în mare secret o intervenţie de care nu au ştiut prea multe persoane.

ilinca_v.jpg

ilinca vandici
Prezentatoarea este gazda "Bravo, ai stil"
Foto: arhivă personală

Pe perioada postoperatorie, Ilinca a ascuns atât de bine orice urmă de siferinţă, dar şi bustiera specială pe sub haine închise până în gât pe care le-a purtat în stilul ei, că nu a dat nimic de bănuit. Zilele trecute, vedeta şi-a afişat mândră noul bust, obţinut în vabinetul medicului estetician, iar rezultatul este spectaculos.

De-a lungul timpului s-a tot scris că Ilinca Vandici ar avea silicoane, dar vedeta tv a infirmat zvonurile și a spus că va apela la chirurgul estetician după ce va aduce pe lume un copil, ceea ce a şi făcut.

"Nu am nicio operație estetică. Nu consider că am nevoie. S-a tot spus că am silicoane, dar nu este adevărat. După ce voi naște, atunci îmi voi pune",  mărturisea prezentatoarea în trecut.

ilinca.jpg

ilinca vandici silicoane
Ilinca Vandici a născut vara trecută, dar pe corupul ei nu a mai rămas vreo urmă de la sarcină
Foto: arhivă personală

Ilinca Vandici s-a căsătorit toamna trecută cu Andrei Neacşu. Cei doi sunt părinţii unui băieţel, Zian, pe care l-au creştinat în aceeaşi zi în care au făcut nunta.     

loading...
Loading...

Citește și

  • ilinca vandici rochie mireasa nunta

    E forfotă mare acasă la Ilinca Vandici! Prezentatoarea Kanal d se pregăteşte să îmbrace rochia de mireasă duminică (15 octombrie) şi face ultimele pregătiri şi probe. Vedeta l-a ales pe designerul Răzvan Ciobanu ca să-i croiască ţinuta din ziua cea mare şi este extrem de mulţumită de rezultat. Ea va purta o creaţie diafană, cu paiete, care îi va pune silueta în valoare.

  • Ilinca Vandici a crezut că va ajunge în paradis, însă totul s-a transformat într-un coşmar. Vacanţa din Thailanda nu i-a fost deloc pe plac vedetei care se aştepta să găsească acolo plaje curate şi privelişti de nedescris.

  • foto

    Ilinca Vandici a întors multe priviri cu ţinuta ei la Gala Unica, eveniment care a avut loc miercuri seară şi a strâns multe vedete de top. Cu apariţia ei, prezentatoarea emisiunii "Bravo, ai stil" de la Kanal d le-a reamintit celor prezenţi de stilul atipic adoptat de soţul ei la nunta lor din urmă cu mai bine de o lună. Atunci, Andrei Neacşu a optat pentru un outfit casual, care a atras imediat atenţia asupra lui.

  • Ilinca Vandici, Bravo ai stil, Kanal D, silueta, Ilinca Vandici mamica

    E iubită de fanii emisiunii “Bravo, ai stil!”, pe care o prezintă la Kanal D, însă în aceeași măsură poate fi și invidiată. Pentru siluetă! Ilinca Vandici (30 ani) s-a afișat joi seară (9 noiembrie), la Gala Eva.ro, unde a purtat o rochie superbă, scurtă, creată de colegul ei, Răzvan Ciobanu, în care a strălucit la propriu.