Cum arată garderoba Irinei Rimes: «Eu sunt un fel de Lolita, port mult latex»

irinaaa.jpg

Irina Rimes este noul antrenor de la Vocea Romaniei
Irina Rimes este noul antrenor de la Vocea României
Foto Instagram

Irina Rimes a devenit una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate artiste din România pentru piesele profunde despre iubire, dar și pentrul look-ul extravagant. Tânăra artistă nu are pretenții prea mari și își cumpără multe haine și din magazinele second-hand. Dintre toate piesele vestimentare pe care le are în dulap, Irinei Rimes îi place cel mai mult să poarte o rochie din latex.

Irina Rimes investește mult în imagine, astfel că nu se uită la bani când cumpără vestimentații pentru scenă. Preferă hainele minimaliste, în special cămășile, dar poartă des și rochii cât mai extravagante.

irina_rimes.jpg

Irina Rimes
Foto Captură ecran Acces Direct

"Stilul meu e un pic ciudat, nu neapărat l-am definit... pur şi simplu s-a definit el de la sine. Eu sunt un fel de Lolita, dar şi cu anii '80 şi cu un fel de kinky. Port latex, îmi place foarte mult latexul. Cam asta e stilul meu, nu ştiu cum altfel să îl definesc. Asta e rochia mea preferata. E murdară acum. De obicei o dau cu lubrifiant şi mă tot întreabă tata de ce ai lubrifiant în maşină şi mi-e greu s îi explic de ce. Şi mai am chestii din latex." a spus Irina Rimeş, conform "Acces Direct".

iriina_rimes.jpg

Irina Rimes
Foto Captură ecran Acces Direct

„Cred că de cele mai multe ori port cămăşi albe dar mă îmbrac diferit. Dacă merg în club mă îmbrac mai minimalist, dacă am vreun concert important de lansare o să îmbrac sigur ceva cu tulle, ceva aşa foarte impunător. Dacă mă duc la un concert caritabil sau..mă îmbrac mult mai cuminte. mă duc chiar şi la costum, costum negru, cămaşa albă şi poate o fundiţă aici", a continuat Irina Rimes.

 

loading...
Loading...

Citește și