Cum arată Gabriela Cristea, însărcinată în 6 luni, în costum de baie

gabi_cristea.jpg

gabriela cristea insracinata cinci luni leagan gradina
Gabriela Cristea va deveni mămică de fetiţă în această toamnă
foto: arhiva personală

Canicula din aceste zile a făcut-o pe graviduţa Gabriela Cristea să renunţe la haine şi să se expună direct în costum de baie. Însărcinată în 6 luni, prezentatoarea Kanal d şi-a arătat burtica rotunjoară. Vdeta şi soţul ei, Tavi Clonda, vor deveni părinţii unei fetiţe în această toamnă, acesta fiind primul copil al cuplului.

Gabriela Cristea (42 de ani) este în al nouălea cer şi fericirea se vede cu ochiul liber pe chipul ei. Prezentatoarea Kanal d va deveni curând mămică de fetiţă, iar acestă minune se întâmplă după mulţi ani în care vedeta a urmat tratamente chinuitoare. Luată prin surprindere de valul de caniculă din aceste zile, Gabriela a renunţat la rochii şi sacouri sobre şi s-a expus pe reţelele de socializare în costum de baie, spre uimirea admirartorilor săi care i-au făcut numeroase complimente.

gabriela_cristea.jpg

gabriela cristea costum de baie 6 luni insarcinata
Gabriela Cristea este numai un zâmbet de când a aflat că va deveni mămică
foto: arhiva personală

Îmbrăcată într-un costum de baie  negru, Gabriela Cristea s-a fotografiat în curtea casei sale în timp ce îşi mângâie pântecele. 

"Să aveți o zi minunată! Va pupăm! #family #love #babygirl”, a scris ea la descrierea imaginii.

În urmă cu doi ani, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au căsătorit civil la scurt timp după ce au recunoscut că au o relaţie oficială şi iată că deja au trecut la un alt nivel, cei doi aşteptând acum să devină părinţi. 

 

Loading...

Citește și

 • Gabriela Cristea

  După îndelungi şi costisitoare tratamente de fertilizare, Gabriela Cristea şi-a văzut visul cu ochii! Vedeta tv este însărcinată în 15 săptămâni, urmând ca la finalul lunii august ea şi soţul său, Tavi Clonda, să devină părinţi. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi fix după ce medicul le-a spus că nu sunt probleme cu sarcina.

 • Tavi Clonda Gabi Cristea

  Emoţiile cresc direct proporţional cu burtica în cazul Gabrielei Cristea (42 de ani).

 • cristea

  Gabriela Cristea (42 de ani) și Tavi Clonda (36 de ani) formează unul din cele mai îndrăgite cupluri ale showbiz-ului românesc. Cei doi nu s-au ferit niciodată de ochii curioșilor și își exprimă dragostea la orice pas. Se pare că cei doi vor avea și mai multe motive să se ”giugiulească” în public.

 • gabriela cristea insarcinata 22 de saptamani burtica

  După ani de încercări şi tratamente de fertilizare, Gabriela Cristea (42 de ani) va deveni mămică pentru prima dată peste doar câteva luni. Preocupată ca totul să decurgă fără incidente, prezentatoarea "Te vreau lângă mine" de la Kanal d are mare grijă să se protejeze. Vedeta doarme mai mult, îşi ia pauze ori de câte ori simte nevoia şi a renunţat chiar şi la pantofii cu toc.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1