Cum arăta Fuego la 18 ani. Solistul a scris un text emoționant pentru toți bunicii, în aceste vremuri dificile

baza-fuego-mama-bunica.jpg

Fuego, alături de mama Eugenia şi de bunica „Bubulina”
Citeste tot despre: 

Paul Surugiu-Fuego a scos de la sertar o imagine de pe vremea majoratului. Așa arăta artistul la vârsta de 18 ani. Aflat acasă, în izolare, el face un apel să avem grijă mai mult ca oricând de părinții și de bunicii noștri și transmite încurajări tuturor românilor.

Paul Surugiu-Fuego (43 ani) și-a încântat fanii cu o fotografie de la 18 ani. ”Văd că-i deja modă pe internet să ne reîntoarcem în trecut, prin fotografii. Mereu am spus că amintirile de cândva sunt cele care ne ghidează și ne dau un rost în viață. Practic, ne raportăm la trecutul nostru și ne dăm seama că am ajuns în statutul de azi trecând prin mai multe etape. Și e frumos să vedem cum am evoluat, cum am trecut prin viață, fără să avem regrete și fără să ne pară rău de acțiunile pe care le-am făcut, asta pentru că suntem suma tuturor momentelor și clipelor pe care le-am trait. Așa că iată-mă, mai jos, tânăr, acum vreo 25 de ani, la început de drum, cu speranță pe chip, cu dorința de a reuși și cu nenumărate vise în buzunar! Anii au trecut și nu cred, zic eu, că m-am schimbat prea tare! Voi ce părere aveți? Vă doresc liniște și nu uitați să stați în casă și să vă antrenați mintea!”, scrie el pe Facebook.

fuego-18_ani.jpg

paul surugiu alias fuego
Așa arăta Fuego la 18 ani
foto: arhivă personală

Fuego: "Cu răbdare, cu mintea limpede, vom trece peste această perioadă"

Fuego susține că panica nu ne ajută deloc, dimpotrivă. ”Nu are nici un rost să ne panicăm! Știu că e greu, știu că poate perioada este dificil de traversat, dar cu mintea limpede, cu răbdare, vom trece peste ea! Suntem mult mai puternici decât ne imaginăm și sunt sigur că viața, deși zdruncinată acum de la limitele normalului, va continua în sens pozitiv, cu alte situații imprevizibile. La un moment dat, vom deschide porțile unei lumi noi, care va veni ca o provocare! Vom deschide noi porți ale sufletului nostru și poate că asta ne va schimba în sens pozitiv! Când va veni acel moment este important să ne gândim la țara noastră, la producători, la simboluri, la artiștii autohtoni, la turism, resuscitând spiritul patriotic, pe care mulți, din motive mai mult sau mai puțin serioase, l-au pierdut! Chiar asta vă propun, să pornim, să ne gândim, cu avânt, la un viitor de care fiecare dintre noi trebuie să aibă grijă mai mult! Ne vedem duminică, la TVR 2, de la ora 15.00!”, scrie el pe Facebook.

fuego-bunica.jpg

fuego
Fuego și bunica maternă, pe care o iubește ca pe ochii din cap
foto: arhivă personală

"Stați în casă pentru bunicii voștri"

El ne îndeamnă să avem grijă de părinți și de bunici. ”Zilele acestea, mai mult ca niciodată, trebuie să ne gândim la bunici, la părinți, la oamenii dragi, mai în vârstă ca noi. Toată situația actuală, foarte tristă, prin care trece planeta, îi are cumva în prim-plan, fiind categoria vulnerabilă. Vedeți voi, cu toții, dacă avem sănătate și trecem peste toate încercările, vom ajunge la un moment dat, bătrâni. Dar până acolo, ne gândim la ai noștri, la cei care ne fac zilele mai senine și pe care trebuie să-i protejăm atât cât putem! Primul lucru este acela de a vorbi cu ei în permanență, să-i sunăm, să le alinăm dorul de noi, să-i asigurăm că vor trece cu bine peste toate. Și să nu ne oprim la un apel pe zi. Grija pentru ei este de fapt o responsabilitate. Chiar dacă e greu să stăm departe, trebuie să o facem și să-i sprijinim moral și nu doar, ducându-le cumpărături, asigurându-i că le suntem aproape. Luați din fiecare zi o bună parte și dati-le lor, stați în casă pentru ei, rugați-vă pentru ei, ajutați-i și faceți ca fiecare clipă, măcar puțin, să le fie mai ușoară!”, mai scrie Fuego.

Citește și:

Fuego suferă de aceeași boală de care a murit tatăl său! Mărturiile artistului

Fuego suferă şi acum după pierderea tatălui: “A murit într-o secundă”

Loading...
 
 

Citește și