Cum arăta Fuego elev rebel cu plete și geacă de motor: «Pe vremea aceea cântam pop-rock»

fuego-artist.jpg

paul surugiu
Paul Surugiu este unul dintre cei mai apreciați artiști români

La 15 ani, Paul Surugiu-Fuego arăta senzațional pentru un puști care abia se lansase în muzică. Cânta pop-rock, apoi a dat-o pe muzică latino, ca în final să cânte de toate, în stilul propriu. Iată cum arăta artistul la vârsta la care avea visuri mărețe!

Paul Surugiu-Fuego (43 ani) era în anii de liceu un adolescent șarmant, plin de visuri. S-a străduit să fie un elev silitor, să se numere printre premianți, dar nu a abandonat muzica. În imaginea de aici, artistul avea 15 ani, plete și purta geacă din piele cu ținte, care pe atunci era la modă. ”Azi începe școala! Am găsit prin arhiva mea o poză din perioada aceea, în care cântam deja și-mi plăcea genul pop-rock! Am iubit anii de școală! Am încercat să fiu un elev silitor, dar să mă și bucur de tot ce-mi puteau oferi acei ani, de prietenii, de joacă, de vise mărețe! Echilibrul stătea în cel care voiam să fiu și atunci am găsit întotdeauna cea mai bună formă să fiu printre premianți, să rețin lucruri, dar să și trăiesc din plin perioada! Cred cu ardoare că atunci am înțeles cine sunt și mi-am dat seama că trebuie să fac ceva cu mine, pentru mine. Ai mei m-au susținut întotdeauna și așa am înțeles că lupta pentru a ajunge să-mi îndeplinesc visele e pe cont propriu. Și am încercat mereu, de atunci, să evoluez, să fiu pe zi ce trece mai bun și să-mi mențin principiul de bază care spune că atât cât trăim, avem ceva de învățat! Cum arătam în anii de liceu?”, și-a întrebat Fuego prietenii de pe Facebook.

paul_surugiu-fuego.jpg

paul surugiu
Așa arăta Paul Surugiu Fuego când avea 15 ani
foto: arhiva personală

Revine din 15 septembrie, la TVR 2

Artistul revine de duminică, 15 septembrie, cu emisiunea ”Drag de România mea”, al treilea sezon, de la ora 15.00, pe TVR 2. Ca și în sezoanele anterioare, Paul Surugiu-Fuego vă va oferi muzica lui specială, precum și duete alături de invitații săi, împreună cu aceeași echipă, care-i va fi și în acest sezon alături, trupa Supermarket și baletul condus de coregraful Florin Mariș. Emisiunea „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” va avea în continuare două părți și va fi plină de strălucire.

„Sunt sigur că vom reuși să vă facem duminicile perfecte! Am pregătit un sezon demn, divers, cu aduceri aminte, nu cu nostalgii, cu motive pentru care să vedem că țara asta are în continuare coloană vertebrală. Avem premiere, povești de viață emoționante, familii spectaculoase, muzică de calitate, din genuri diferite și desigur, colaborări inedite, menite pentru a omagia corect pe cei care nu mai sunt printre noi și pe care trebuie să-i păstrăm aproape. Dragii mei, emisiunea aceasta e o bucurie nespusă pentru mine! Nu suntem ambalaţi frumos, nu spunem lucruri doar ca să dea bine la televizor, chiar simţim ceea ce promovăm şi vreau cu tot dinadinsul să arăt că divertismentul se poate îmbina, decent, simplu, cu lecţii de viaţă, muzică şi calitate”, spune Fuego. 
Citește și:

Fuego a slăbit 20 kg și e tot numai o fiță. Rețeta transformării celui mai cuminte solist

Zece secrete pe care nu le ştiaţi despre Fuego

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1