Cum arată fiul Andreei Bănică. Artista i l-a prezentat lui Moș Crăciun

andreea_banica_copil.jpg

andreea banica
Andreea Bănică a devenit mama unui băiețel la 16 noiembrie
foto: arhivă personală

Andreea Bănică (38 de ani) a fost foarte zgârcită cu informațiile despre fiul ei, după ce a născut. Abia în prima zi de Crăciun artista s-a îndurat de fanii nerăbdători și a făcut publică o imagine cu micuțul Noah.

Andreea Bănică n-a avut deloc o sarcină ușoară, chiar dacă artista nu a lăsat să se vadă acest lucuru. În primele luni s-a confruntat cu grețurile și arsurile specifice, iar în ultima parte a sarcinii, a avut probleme la un genunchi din cauza greutății. Solista a născut la mijlocul lunii noiembrie, mai devreme decât era programat, un băiețel care a primit nota 10. Noah a cântărit la naștere 2.860 kg și a măsurat 47 cm.

În afara unei imagini de pe patul de spital, în care se vede doar păturica în care este învelit bebelușul, Andreea a evitat să-și expună fiul în prima lună de viață.

De Crăciun însă, solista s-a pozat în fața bradului împodobit, împreună cu Moș Crăciun și cei doi copii ai ei, micuțul Noah, adormit în brațe, și Sofia, în vârstă de șapte ani.

andree_banica_copii.jpg

andreea banica
Andreea Bănică s- afotografiat cu Moș Crăciun și cei doi copii ai ei, Noah (o lună) și Sofia (7 ani)
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • andreea banica a nascut s-a externat

    Andreea Bănică a devenit marţi pentru a doua oară mămică. Artista a născut un băieţel perfect sănătos pe care deja îl alăptează la sân, iar duminică a fost ziua în care solista a plecat cu micuţul ei acasă. Deşi a avut probleme cu genunchiul drept şi nu s-a mai putut mişca, proaspăta mămică nu a intrat în panică, ci a rezolvat repede problema cu ajutorul kinetoterapeutului ei. Acumse simte mult mai bine.

  • andreea banica fiica

    Însărcinată cu al doilea copil, un băiețel pe care îl va aduce pe lume la sfârșitul acestui an, Andreea Bănică (38 de ani) a surprins pe toată lumea cu atitudinea ei tranșantă referitoare la vacanțele copiilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1