Ce senzuală e fata lui Mădălin Ionescu la 20 de ani! Tânăra primeşte mesaje de amor pe Internet

familia-lui-madalin-ionescu.jpg

familie madalin ionescu
Mădălin Ionescu are o familie superbă
foto: OK! România

Nu degeaba e Mădălin Ionescu mereu în alertă atunci când fine vorba despre fiica lui cea mare. Ştefania are 20 de ani şi s-a transformat într-o tânără superbă care oricând ar putea urca pe podium să facă o carieră în domeniu. Şatena este însă studentă silitoare la Academia de Studii Economice şi a acceptat să fie model doar pentru câteva şedinţe speciale de machiaj.

Taţii de fete sunt ceva mai îngrijoraţi atunci când odraslele lor încep să crească şi să adopte ţinute provocatoare şi machiaj intens. Mădălin Ionescu a avut şi el perioada lui în care tot ce făcea Ştefania, superba lui fiică în vârstă de 20 de ani, i se părea exagerat. Acum s-a mai relaxat, pentru că şi tânăra îşi vede de şcoală şi este o studentă silitoare, aşa că nu îi dă părintelui său celebru motive prea mari să-şi facă griji. Ştefania poate să poarte haine decoltate, aşa cum a făcut-o şi la botezul surorii ei mai mici, Petra, din toamna lui 2017, dar şi atunci când merge în oraş. În câteva fotografii, publicate pe reţelele de socializare, tânăra apare cu un machiaj intens, semn că a fost model în câteva şedinţe de make-up. Cu sau fără farduri, prietenii ei nu au putut să nu remarce cât de frumoasă este şi să-i facă adevărate declaraţii de dragoste.

captura.jpg

stefania ionescu fiica madalin ionescu
Ştefania Ionescu este o tânără superbă
Foto: Instagram

"Cred că m-am îndrăgostit, iar", "Frumuseţe răpitoare", "Mai rar aşa ceva" sunt doar câteva dintre comentariile şi mesajele pe care Ştefania le-a primit la poze de la admiratorii ei. Şi nu sunt puţini deloc!

Fata lui Mădălin Ionescu, decolteu îndrăzneţ la botezul surioarei mai mici       

Mădălin Ionescu a remarcat şi el transformările prin care a trecut Ştefania, iar la botezul fiicei lui mai mici, din căsnicia actuală cu Cristina Şişcanu, a realizat că fata lui este o adevărată domnişoară. Vestimentaţia ei, o rochie cu un decolteu destul de adânc, l-a făcut pe prezentator să ridice din sprâncene, dar şi să fie mai atent la cei care îi sorbeau fata din priviri. Pe atunci, Ştefania a purtat o rochie albă, mulată, destul de decupată, dacă luăm în considerare gusturile tatălui ei, care ar fi vrut să fie un pic mai conservatoare la capitolul ţinută.

stefania.jpg

stefania ionescu fiica madalin ionescu
Ştefania Ionescu are 20 de ani şi este studentă la ASE
Foto: arhivă personală

Ştefania îşi convinge, însă tatăl, altfel, cu notele bune pe care le ia. Ea a obţinut la Bacalaureat, media 9.10 şi este şi o studentă silitoare.

Fostul prezentator al emisiunii "Wowbiz" de la Kanal d, retras de pe sticlă, are doi copii din prima căsnicie, o fată pe nume Ştefania (20 ani), studentă la ASE, şi un băiat Filip (14 ani), iar în primăvara lui 2017 a devenit tătic a treia oară, soţia sa Cristina Şişcanu născând o fetiţă pe care au numit-o Petra.

 

Citeşte şi:

 

Mădălin Ionescu pleacă de la Kanal D! Când va fi ultima lui emisiune

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu îşi doresc al doilea copil

 

 

 

Loading...

Citește și

  • madalin ionescu kanal d

    Mădălin Ionescu este mândru de copiii lui, iar de când a devenit din nou tătic atenția lui s-a concentrat asupra Petrei, fetița pe care i-a dăruit-o în urmă cu doar câteva luni, soția lui Cristina Șișcanu. Asta nu înseamnă că a uitat de fata lui cea mare, Ștefania, care este o adevărată domnișoară. Prezentatorul tv le-a făcut cunoștință fanilor săi cu tânăra, care îi seamănă leit.

  • A renunţat la celebritate, la o emisiune de top şi un salariu de aproape 15.000 de euro pentru a se implica în creşterea celor trei copii ai săi. Pentru Mădălin Ionescu, astăzi este ultima zi în care mai apare pe ”sticlă” în calitate de prezentator la postul turcesc Kanal D. Şi-a lăsat colegii baltă cu o lună înainte de vacanţă.