Cum arată Diana Dumitrescu, graviduţă la plajă, cu doar două luni înainte de naştere

r114-9.jpg

A jucat, acum 11 ani, în telenovela ”Regina”
Citeste tot despre: 

Nu a mai rămas mult timp până când Diana Dumitrescu (35 de ani), pe care aţi văzut-o în telenovela ”Regina” (PRO 2), îşi va putea îmbrăţişa copilul.

Vedeta, gravidă în aproape şapte luni, a ales să se relaxeaze câteva zile în Constanţa, oraşul ei natal, unde şi-a luat şi căţeluşul, un Royal Canin. Ea a povestit deunăzi, la PRO TV, despre sarcină.

„Da, e băiat. Sperăm că se menţine băiat până la nouă luni! Voiam să ţin asta pentru noi şi am zis că nu spun”, a mărturisit Diana Dumitrescu. Aceasta a mai menţionat că sarcina „vine la pachet” cu multe interdicţii.

r214-1.jpg

Diana şi-a luat la plajă şi căţeluşul

„Nu prea mai am voie sa fac nimic. Mă aplec foarte greu. Nu am voie să mă plimb. Repaus cât se poate. O să mă duc la plajă. La umbră, sub umbrelă. La cafeaua de dimineaţă nu am putut să renunţ. În rest, beau apă, suc. Am mai băut din când în când la cină şi două degete de vin, mi-a zis doctoriţa că e ok”.

Diana Dumitrescu a fost mireasă pentru a doua oară în luna septembrie a anului trecut. Vedeta s-a căsătorit în secret cu alesul inimii ei, Alin Boroi, bărbatul care îi este alături de trei ani.

Ea a mai bifat o căsătorie cu Ducu Ion, fiul Ruxandrei Ion, de care însă a divorţat în 2013, după o relaţie cu năbădăi de patru  ani. 

Loading...

Citește și