Cum arată, de fapt, Andreea Marin fără picătură de machiaj?

andreea_marin_1.jpg

andreea marin bruneta
Andreea Marin este brunetă de la debutul în televiziune
foto: Facebook

Andreea Marin este una dintre vedetele de la noi din țară care au foarte mare grijă de imagine ape care o afișează în public, cu fiecare ocazie. Cu toate acestea, deși este mai tot timpul machiată și aranjată impecabil, ”Zâna Surprizelor” a dat publicității o fotografie care i-a lăsat pe fanii ei cu gura căscată.

Mai exact, în fotografia cu pricina, postată pe copntul ei de socializare, Andreea Marin apare fără picătură de machiaj, desculță, stand în poziție de meditație, în grădina propriei case.

andreea_marin.jpg

andreea marin gradina fara machiaj meditatie
Andreea Marin s-a lăsat pozata fara pictura de machiaj
foto: Facebook

„M-am trezit devreme, fără ceasornic, inspirată să scriu, și asta am făcut un timp îndelungat, înainte să cobor din pat. Să ies cu bicicleta sub soarele fierbinte de azi, chiar dacă adierea vântului m-a păcălit, nu a fost cea mai bună idee, dar… am dus și misiunea asta până la capăt. Umbra cireșului, liniștea întreruptă plăcut doar de păsări și gâze, iarba încă umedă sub tălpi și sentimentul legăturii cu pământul sunt balsam pentru minte, trup și suflet după efort”, a scis pe Facebook, Andreea Marin, purtându-și cu mândrie echipamentul sport.

Loading...

Citește și

  • Andreea Marin a vorbit despre unele dintre cele mai controversate lucruri din viața ei cu care se confruntă. Vedeta a explicat că își dorește încă un copil, însă nu se simte pregătită în totalitate pentru acest lucru. Este convinsă că va veni momentul potrivit când ea va aduce pe lume încă un copil.

  • Au divorţat la începutul lui 2013, au vieţi paralele, însă îi mai leagă o minunăţie de fetiţă, Violeta, în vârstă de 10 ani. Andreea Marin şi Ştefan Bănică mai au însă ceva în comun, şi anume pasiunea pentru maşini scumpe şi puternice. Diferenţa este că Andreea le primeşte cadou, în timp ce Ştefan plăteşte bani grei pentru ele. Iată dovada!

  • Fotografiile vedetelor sunt admirate pe reţelele sociale, însă puţini ştiu câtă muncă se ascunde în spatele lor. Din sute de cadre, divele aleg unul singur, care le satisface, însă şi acela e realizat cu muncă de Sisif. Un exemplu bun e Andreea Marin, pe care am surprins-o cărând cu cârca “recuzita” de la o şedinţă foto.

  • andreea marin

    Andreea Marin (43 de ani) savurează din plin noua ei iubire. O dragoste matură, după cum ne asigură vedeta, care are toate șansele să ajungă în fața ofițelui stării civile. Pentru Andreea ar fi a patra căsnicie.