Cum arată cuibușorul de holtei al lui Vlad Gherman? E vecin cu fosta iubită, Cristina Ciobănașu

gherman_vlad-cristina_ciobanasu.jpg

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după 9 ani
foto: Facebook

Vlad Gherman (28 de ani) a decis să se mute într-un nou apartament, după separarea de iubita lui, Cristina Ciobănașu (24 de ani). Actorul și-a amenajat noul cuibușor de burlac după bunul plac. Vlad a fost ajutat de tatăl său, dar și vărul cu care locuiește în prezent. Actorul fost însă acuzat că și-a găsit un apartament foarte aproape de locuința fostei sale iubite, mai precis în zona de nord a Capitalei. Actorul spune însă că zona și cartierul cu care s-a obișnuit au fost decizionale în privința alegerii unui nou imobil, și nu faptul că este, într-o oarecare măsură, vecin cu Cristina.

"Nu pornisem niciodată în viața mea mașina de spălat"

“Am găsit un nou apartament, cu două camere, am montat cu tata toate lucrurile de prin casă. Stau tot în zona de Nord, unde aveam și fosta locuință cu Cristina. Nu m-am mutat ca să fiu alături de ea, cum zice lumea, ca să ne mai întâlnim din întâmplare. Mi-e mai ușor să ajung însă la filmări de aici. Stau deocamdată cu vărul meu”, a precizat actorul, la Xtra Night Show. De cum s-a mutat în noul apartament de burlac, Vlad s-a lovit de o serie de treburi casnice pe care nu le mai făcuse până acum. ”Nu pornisem niciodată în viața mea mașina de spălat. Am sunat-o pe mama să vad cum se face, că nu știam. Trebuie să dau o petrecere de casă nouă”, a mai spus actorul.

casa-vlad-gherman.jpg

Așa arată noul apartament al lui Vlad Gherman
foto: arhivă personală

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după 9 ani de relație

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, doi dintre cei mai iubiți actori de telenovele, s-au despărțit după 9 ani de relație. Cei doi au făcut anunțul la începutul lunii februarie pe contul de Instagram, prin intermediul unui video, șocând pe toată lumea. „Nu sunt singur, îmi tot chem oameni pe la mine. Asta mă bucură. Îmi prinde bine perioada asta, să fiu înconjurat de oameni. În mod real, nu erau șanse să se întâmple așa ceva, să ne împăcăm, într-o perioadă scurtă. Eu îmi susțin părerea, că nu știi ce se poate întâmpla mâine. Nu vom șterge niciodată ce am avut împreună. Sunt convins că ceva tot va mai fi, un sentiment, în noi”, a dezvăluit actorul, la Xtra Night Show. Mai mult, actorul spune că primește deja mesaje de la admiratoare, mai ales acum, de când este singur, însă nu dorește să „dea piept cu ele” în acest moment: „Cel mai probabil sunt multe, dar mi-e frică să mă uit”, a mai spus acesta.

Citește și:

Criss Ciobănașu, primul interviu după despărțirea de Vlad Gherman. "Nu cred că viața mea este un serial"

Cum a cerut-o în căsătorie Vlad Gherman pe Cristina Ciobănașu: «Au fost tot felul de stângăcii»

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1