Cum arată în costum de baie femeia cu care Syda şi-a refăcut viaţa după Elena Băsescu

syda_si_maria.jpg

syda iubita maria grigoriu vacanta costum de baie
Syda şi Maria nu îşi mai ascund idila de ochii curioşilor
foto: arhiva personală

A început vremea vacanţelor, iar iubita lui Bogdan Ionescu, fostul soţ al Elenei Băsescu, s-a înscris deja în cursa pentru un sejur relaxat la Marea Egee. Maria Grigoriu, noua parteneră a lui Syda, face furori în costum de baie, în Satorini, insula pe care a poposit de câteva zile alături de o prietenă.

Maria Grigoriu a semnat de-a lungul timpului multe contracte, dar relaţia cu Bogdan Ionescu îi aduce acum promovarea pe care şi-a dorit-o tot timpul fără prea mari eforturi. Şatena este un fotomodel cunoscut, dar capitalul ei de imagine a crescut direct proporţional cu numărul zilelor în care îi ţine companie fostului soţ al Elenei Băsescu pentru care gurile rele vorbesc că şi-ar părăsit iubitul. E limpeze ca lumina zilei că nici Bogdan nu avea cum să reziste farmecelor tinerei, dacă luăm în calcul imaginile pe care fotomodelulul le-a publicat din vacanţa însorită din Grecia, unde se relaxează în Santorini.

maria_costum_de_baie.jpg

maria grigoriu costum de baie fotomodel
Maria se relaxează în Santorini
foto: arhiva personală

Maria apare zâmbitoare îmbrăcată lejer, în echipament sportiv sau în costum de baie, ipostaze pentru care a primit laudele prietenilor. Când nu forma un cuplu cu Syda, Maria era aperciată pentru şedinţele foto pe care le făcea pentru mai multe branduri celebre de haine.

maria_piscina.jpg

maria grigoriu iubita syda vacanta
Maria profită de soare la pisicnă
foto: arhiva personală

În prezent, ea este imaginea unei clinici şi se laudă cu mai multe apariţii în videoclipuri. 

maria_santorini.jpg

maria grigoriu iubita syda vacanta
Iubita fostului soţ al Elenei Băsescu se bucură de o privelişte de vis în Grecia
foto: arhiva personală

Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu au divorţat de comun acord toamna trecută

În luna septembrie a anului trecut, Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au anunțat că drumurile lor se despart, după o căsnicie care a durat patru ani și din care au rezultat doi copii superbi. Vestea a căzut ca un trăsnet, mai ales că cei doi îşi petrecuseră mai toată vara la mare, împreună cu cei mici, unde au pozat în familia perfectă. Divorţul s-a produs fără surle şi trâmbiţe, la notar, iar Elena s-a mutat cu Traian (doi și patru luni ani) și Sofia Anais (trei ani și jumătate) în complexul Stejarii.

Loading...

Citește și

  • elena basescu bogdan ionescu

    În luna septembrie a anului trecut, Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, mai cunoscut drept Syda, au anunțat că-și despart drumurile, după o căsnicie care a durat patru ani și din care au rezultat doi copii.

  • elena basescu bogdan ionescu copii sofia anais traian jr

    Nu mai este niciun dubiu! Familia Elenei Băsescu s-a destrămat. După patru ani de mariaj, fiica cea mică a fostului preşedinte şi Bogdan Ionescu au divorţat de comun acord la notar. Cei doi au recunoscut separarea şi au făcut declaraţii pe marginea acestui subiect.

  • elena basescu bogdan ionescu

    Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat la începutul lunii septembrie, după patru ani de mariaj, multe zile de vară petrecute pe malul mării și niciun semn dat cu privire la o separare. Cu toate acestea, această despărțire s-a produs, iar copiii cuplului au rămas în grija mamei.

  • Divorţul din familia Băsescu-Ionescu vine după un an agitat pentru mezina fostului preşedinte al României. Deşi are doi copii, deci timp liber limitat, Elena (36 de ani), alias EBa, a slăbit 25 kg după ce-a de-a doua sarcină, şi-a “sculptat” corpul la sală şi a redevenit o soţie sexy. Prea târziu, însă. Mariajul ei s-a dus la vale definitiv.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1