Cum arată Celia în postura de nașă! Și-a botezat finuța într-o ținută elegantă

celia-nasa.jpg

Celia a participat sâmbătă, 20 octombrie, la botezul finuței sale
Foto Instagram

Celia s-a pregătit sâmbătă, 20 octombrie, pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa: cel în care a avut rolul de nășică. Cântăreața și-a botezat astăzi finuța, iar înainte de ceremonia religioasă, cele două au pozat fericite în fața camerei de fotografiat. Artista a împărtășit ulterior și cu prietenii virtuali imaginea în cauză, anunțând la ce eveniment urmează să participe.

Celia o ține din petrecere în petrecere! La scurt timp de la aniversarea zilei sale de naștere, Celia a devenit părinte spiritual și și-a botzat finuța în cadrul ceremoniei religioase din biserică, sâmbătă, 20 octombrie. După ce și-a sărbătorit ziua de naștere în Santorini, Grecia, artista a revenit în țară pentru a-și respecta îndatorirea de nașă. Cântăreața și soțul ei, Ardeli Ancuţa, au devenit părinții spirtuali ai unei micuțe, pe care artista o alintă „prințesă”.  

Chiar dacă a trecut recent printr-o perioadă dificilă, după ce a pierdut o sarcină, Celiei i-a revenit din nou zâmbetul pe chip, avându-l pe soțul ei alături și participând la evenimente importante din viața sa, care o fac fericită, precum botezul finuței ei.

Ce rochie a ales Celia pentru botez

Celia s-a prezentat pe rețelele de socializare în postura de nașă, anunțându-și prietenii virtuali că astăzi urmează să-și creștineze finuța. Cântăreața a publicat pe contul său de Instagram o imagine în care era mai zâmbitoare ca oricând, în timp ce o ținea pe cea mică în brațe.

Cele două s-au pregătit intens pentru eveniment, în special nășica, alegând să poarte o rochie neagră, simplă dar de efect, ce era brodată cu detalii argintii în zona umerilor, iar părul l-a avut prins la spate. Accesorizarea ținutei a fost făcută cu ajutorul unei perechi de cercei. Micuța a fost îmbrăcată de asemenea cu o rochiță simplă, de culoare albă, nuanță care exprimă puritatea, perfectă pentru ceremonia religioasă din biserică. „Azi ducem prințesa să o creștinăm!”, a fost mesajul transmis de Celia în timp ce îşi ţinea finuţa în braţe.

Zoom
Celia și-a botezat finuța sâmbătă, 20 octombrie
Foto Instagram

Celia și-a serbat ziua de naștere în Santorini

Cântăreața a fost răsfățată de către soțul ei cu o vacanță în Grecia, în urmă cu puțin timp! Cei doi au sărbătorit ziua de naștere a artistei în Santorini, iar imaginile publicate de Celia ulterior pe rețelele de socializare sunt extrem de grăitoare! După ce s-a zvonit că soții ar fi în pragul divorțului, cântăreața a demonstrat contrariul în momentul în care apărea în poze sărutându-și soțul cu pasiune și având în spate peisajul frumoasei locații de vacanță unde au petrecut împreună. 

Zoom
Celia și soțul ei au pus capăt zvonurilor cu privire la un posibil divorț
Foto: Arhivă personală

 

Citește și:

 

Exclusiv! Celia: "Am fost înșelată, a fost sfâșietor"

Celia s-a întors în România cu familionul din Ţara Cangurilor

Cum aleg vedetele să petreacă de Paște. Stau acasă sau sărbătoresc «în deplasare»?

 

 

loading...
Loading...

Citește și