Cum arăta Celia cu 24 de kilograme mai mult! Uite-o pe cântăreaţă înainte să nască

celia-famili.jpg

celia bebelus familie marita anunt
Celia locuieşte în Australia împreună cu soţul ei, Ardeli, şi cu fiul lor, Angelo Ioan
Foto: Arhiva personală

Celia nu a ţinut cont de acul cântarului pe perioada sarcinii! A luat peste 20 de kilograme în greutate şi se luptă şi acum să le dea jos.

Artista, care a născut în urmă cu doar câteva luni în Australia, a dat cărţile pe faţă. Celia a postat pe contul ei de socializare câteva fotografii cu silueta ei modificată uluitor pe perioada sarcinii. 

celia.jpg

Aşa arăta burtica de gravidă a Celiei
Foto: Facebook

"La cererea graviduţelor, dar şi a mămicilor care acum sunt în perioada de refacere. Am să mai postez o poză. Si am să vă dau niște detalii, da... Am fost imensă în timpul sarcinii şi am pus 23-24kg, am reușit să dau jos 17 kg doar alăptând, nefăcând nimic altceva, însă de 3 săptămâni stagnez şi încă mai am de dat jos 6-7kg aşa că, o să încep sa renunț la carbohidrați, să am mai multă grijă, voi renunța total la zahăr, sucuri şi am să mai postez din când în când ce voi păpa... Şi mie îmi recomandă cineva niște reţete, deja am început şi nu e o cură cu înfometare, nu îmi permit asta...Succes fetelor !!! Vă pup !", a scris Celia la descrierea fotografiilor cu burtica ei de gravidă.

Cântăreaţa are un băieţel, Angelo, în vârstă de trei luni.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1