Cum arată cântăreața Dida Drăgan în culise, la vârsta de 72 de ani

dida-dragan-tinerete.jpg

dida dragan in tinerete
Dida Drăgan era o femeie superbă în tinereţe
Foto: Facebook

Dida Drăgan este o apariție foarte rară la vârsta de 72 de ani, însă cântăreața revine pe scenă pentru a sări în ajutorul colegului Florin Apostol și a fost surprinsă repetând în culise pentru concertul caritabil „Prietenii pentru prieteni”. Spectacolul va avea loc în această seară, de la ora 19.00, în București, la Sala Radio (Str. General H. M. Berthelot 60-64). Biletul costă 55 de lei.

Pe 30 ianuarie, cântărețului Florin Apostol (ani) i-a ars complet casa și a rămas sub cerul liber. „Sunt disperat, totul s-a făcut scrum, nu mai am nimic! Locuința mea a ars din temelii, nu mi-au rămas decât pereții. Am ajuns în stradă”, declara, cu ochii în lacrimi, Florin Apostol imediat după incident.

Dida Drăgan cântă pentru Florin Apostol, Corina Chiriac îi donează mobilă

Colegii artistului au fost impresionați de necazul colegului lor de breaslă și s-au unit pentru a-l sprijini pe Florin Apostol să-și refacă locuința și traiul liniștit. Adrian Daminescu l-a luat să locuiască la el o vreme, Corina Chiriac s-a oferit să îi dea mobilă, iar Gheorghe Gheorghiu, Adrian Dorobanțu, Ovidiu Komornyik, Luminița Anghel și alți artiști l-au sunat și sunt gata să îl ajute.

andrei-tudor-dida-dragan-ionel-tudor.jpg

dida dragan
Dida Drăgan, la repetiţii pentru concertul de la Sala Radio, din seara aceasta
foto: arhivă personală

Printre oamenii cu suflet mare se numără și Dida Drăgan, una dintre cele mai respectate voci din muzica ușoară românească, care va cânta în această seară la „Prietenii pentru prieteni” și va dona integral pentru Florin Apostol încasările care i s-ar cuveni în mod normal. Iar Dida a avut întotdeauna un onorariu pe măsura vocii inegalabile.

Care e numele din buletin al Didei Drăgan și cum a debutat artista

Dida Drăgan, pe numele ei complet Didina Alexandra Drăgan, a debutat în anul 1971, la Concursul de interpretare „București”, obținând premiul întâi cu piesa „Vechiul pian”, de Vasile V. Vasilache. În 1972, a câștigat primul loc la Festivalul Național de Muzică Ușoară „Mamaia”, la secțiunea Interpretare. Apoi au urmat turnee în toată lumea și numeroase premii nașionale și internaționale. Alintată „vocea de flacără a rock-ului românesc”, Dida Drăgan și-a încercat norocul și în politică, în 1990, în cadrul PNL. A fost și membru în Consiliul de Administrație al TVR, apoi a revenit la prima dragoste – muzica. În prezent, Dida are o apariție la fel de impunătoare, în ciuda trecerii anilor. Foarte elegantă chiar și când este în afara scenei, artista a participat la repetițiile pentru spectacolul de la Sala Radio cot la cot cu toți colegii.

luminita-anghel-florin-apostol-dida-dragan.jpg

luminita anghel, florin apostol si dida dragan
Luminiţa Anghel, Florin Apostol şi Dida Drăgan
foto: arhivă personală

Dida Drăgan are un fiu din relația cu Florin Ochescu

În cei 48 de ani de carieră, Dida Drăgan a fost o apariție extrem discretă în privința vieții personale. Rareori a oferit interviuri și atunci a preferat să vorbească strict despre muzică. De asemenea, a participat la puține evenimente și chiar și atunci evita fotografiile și declarațiile „la cald”. Dida este însă o femeie împlinită și în plan personal, chiar dacă nu este căsătorită.

silvia-dumitrescu-dida-dragan-florin-ochescu.jpg

silvia dumitrescu dida dragan
Silvia Dumitrescu și Dida Dragan au fiecare câte un băiat cu chitaristul Florin Ochescu
foto: arhivă personală/Mediafax

În anii ’80, vedeta muzicii ușoare românești a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu chitaristul Florin Ochescu (67 de ani), iar din relația lor care a durat 10 ani a rezultat un fiu la fel de talentat ca părinții lui, Florin jr (36 de ani), pasionat de chitară. Seniorul Florin Ochescu este căsătorit din anii ’90 cu Silvia Dumitrescu (59 de ani) și au un fiu, Iulian (25 de ani), pianist foarte talentat.

Citeşte şi:

Silvia Dumitrescu: «Nu eu i-am spart casa Didei Drăgan». Adevărul despre «triunghiul amoros»

Dida Drăgan şi Silvia Dumitrescu au copil cu acelaşi bărbat. Unde s-au întâlnit recent marile rivale

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1