Cum arăta Bianca Drăguşanu în liceu când a aruncat o colegă prin geam

bianca_acum.jpg

bianca dragusanu plaja costum de baie
Bianca Drăguşanu a ratat întâlnirea cu foştii colegi de liceu
foto: arhiva personală

Bianca Drăguşanu a făcut multe boacăne la viaţa ei, nu degeaba a schimbat trei licee în cei patru ani de studiu! Blonda şi-a amintit toate episoadele care au avut-o ca protagonistă, iar motivul a fost o întâlnire cu foştii colegi la care din nefericire nu a putut să ajungă.

Bianca Drăguşanu (35 de ani) nu a fost tocmai un elev model. Vedeta a intrat la Liceul Traian din Deva, după care s-am transferat la Liceul Teoretic din Petroşani, ca în final să termine Liceul Economic. Pe vremea când era asistenta lui Dan Capatos, Bianca mărturisea că de fiecare dată se transfera pentru că apăreau diferite probleme. "Prima dată, la Liceul din Deva, la bal, m-am bătut cu o fată şi am aruncat-o printr-un geam, am spart geamul cu ea. A doua zi m-au scos la careu, m-au făcut de rahat şi mi-au scăzut media la purtare. A trebuit să mă transfer", povestea Bianca la momentnul respectiv.

Acum, la mai bine de 15 ani de când Bianca era o elevă-problemă, blonda a făcut publică o imagine din liceu.   

bianca dragusanu liceuZoom
Bianca Drăguşanu (dreapta jos), pe vremea când nu ajunsese la cabinetul medicului estetician pentru schimbări
foto: arhiva personală

"Clasa 12D. Mi-e dor de voi toţi şi sper să vă văd curând. Îmi pare rău că n-am reuşit să fiu alături de voi azi, însă cu siguranţă data viitoare voi striga: prezent!", a scris Bianca în dreptul unei imagini în care le-a dezvăluit fanilor cum arăta pe vremea când era la şcoală.

Vedeta, care a trecut printr-o serie de operaţii estetice, este total schimbată acum, faţă de perioada liceului.   

 

loading...
Loading...

Citește și

  • bianca dragusanu

    Decor de basm, ţinute elegante şi persoane dragi alături. Aşa s-ar putea descrie pe scurt petrecerea de botez a Sofiei, fetiţa Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav, la care au semnat condica părinţii, surorile şi cei mai apropiaţi prieteni ai cuplului. Evenimentul a avut loc duminică, la un restaurant de fiţe din Herăstrău, unde doamnele şi-au etalat decolteurile şi accesoriile preţioase. Surorile prospeţilor părinţi nu au trecut nici ele neobservate, Cătălina Matache şi Oana Drăguşanu atrăgând atenţia fără prea mari eforturi.

  • Bianca Drăgușanu (35 de ani) și Victor Slav (36 de ani) trăiesc cele mai mari emoții. Duminică, 7 mai, cei doi și-au creștinat fetița, pe Sofia Natalia.

  • Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botezul fiicei lor, Sofia (5 luni), eveniment care va avea loc în luna mai. Pentru a scăpa de durerile chinuitoare, dar şi pentru a putea încălţa pantofi cu toc foarte înalt, Bianca a fost supusă recent unei noi intervenţii chirurgicale, la ambele picioare.

  • bianca dragusanu plaja costum de baie

    Chiar dacă este mămica unei fetiţe în vârstă de 10 luni, Bianca Drăguşanu (35 de ani) îşi păstrează titulatura de bombă-sexy. Blonda s-a expus fără emoţii într-un costum de baie minuscul şi deşi avea bebeluşul în braţe a frânt multe inimi pe plaja din Mamaia. Vedeta a încercat să stea cât mai acoperită la malul mării şi a purtat un kimono la modă.