Cum arată apartamentul de 200.000 de euro al Biancăi Drăgușanu

bianca_dragusanu_1.jpg

bianca dragusanu
Bianca Drăgușanu îşi doreşte o fetiţă
Foto: arhivă personală

Bianca Drăgușanu a anunțat că vrea să se țină departe de scandaluri și că are de gând să se concentreze asupra business-ului ei și a familiei. Dacă ești curios unde se relaxează fosta doamnă Slav, noi avem câteva imagini din apartamentul pe care Bianca îl deține într-un cartier rezidențial din Capitală.

Cei de la "Teo Show" au arătat imagini din locuința Biancăi, un apartament de 200.000 de euro din zona Lacul Tei. Pe lângă faptul că a scos din cont foarte mulți bani doar pentru a-l achiziționa, fosta asistentă a lui Capatos nu a lăsat deoparte nici amenajarea lui.

apartament bianca dragusanuZoom
Dormitorul vedetei păstrează aceeași linie a livingului
Foto: captură video Teo Show

Mobilierul din lemn masiv, decorațiunile de bun gust și accesoriile luxoase sunt parte din cuibușorul de trei camere în care Bianca se iubește cu Victor Slav.

bianca dragusanu apartamentZoom
Livingul Biancăi este amenajat în culori neutre
Foto: captură video Teo Show

Panorama de care se bucură cei doi îndrăgostiți este extrem de frumoasă, iar acest "mic" detaliu este o parte importantă a prețului exorbitant al apartamentului. Bianca Drăgușanu are vedere la Lacul Tei, iar serile petrecute pe terasă sunt cu adevărat magice.

apartament biancaZoom
Apartamentul are priveliște către Lacul Tei
Foto: captură video Teo Show

Tot ceea ce mai lipsește acum din viața vedetei și a fostului băiat de la meteo este un copil pe care cei doi îl doresc cu ardoare. Bianca merge deseori la biserică pentru a se ruga să devină cât mai curând mămică.

 

loading...

Citește și