Survivor România. Cum arăta Andrei Ciobanu când participa la Vocea României, Ninja Warrior și X-Factor

andrei-ciobanu-artist-sportiv.jpg

Andrei Ciobanu își arată mușchii
Andrei Ciobanu cântă, dar face și sport pentru a-și dezvolta musculatura
Foto: Facebook

Telespectatorii „Suvivor România”, transmis de Kanal D, l-au descoperit pe Andrei Ciobanu în echipa „Războinicilor”, a oamenilor obişnuiţi. Însă Andrei Ciobanu nu este la primul lui reality-show, iar Click! îţi arată cum arăta el la debut, când făcea slalom între concursurile de muzică și cele de supraviețuire.

Pe Andrei Ciobanu îl vedeţi în aceste zile la „Suvivor România” (Kanal D), unde face parte din echipa „Războinicilor” care luptă împotriva „Faimoşilor”. Puţini ştiu că Andrei Ciobanu şi-a încercat norocul în 2012 la „Vocea României” (PRO TV), iar în 2018, după ani petrecuţi la sala de forţă, a participat la „Ninja Warrior” (PRO TV), unde a ajuns până în finală. În 2015 l-am văzut la "X-Factor", semn că îi place să își arate talentul pe micul ecran.

andrei-ciobanu-ninja-warrior-pro-tv.jpg

Andrei Ciobanu la reality-show-ul Ninja Warrior de la PRO TV, în 2018
În 2018, Andrei Ciobanu a ajuns până în finala „Ninja Warrior” de la PRO TV

Andrei Ciobanu caută situațiile limită la «Suvivor România»

Pe Andrei Ciobanu îl vedeţi din nou pe micile ecrane la Kanal D, de această dată în „Supravieţuitorul”, despre care are doar cuvinte de laudă.

„Particip la «Survivor România» ca să trăiesc cea mai tare experienţă din viaţa mea. Vreau să mă cunosc în situaţii limită, vreau să mă autodepăşesc, vreau să învăţ şi să fiu din ce în ce mai bun. Sunt ambiţios, puternic, plin de încredere, pregătit să depăşesc orice obstacol. Ştiu să pierd, deşi nu-mi place. Vreau să demonstrez oamenilor şi copiilor că se poate, că visele devin realitate”, spunea Andrei Ciobanu înainte de a pleca în Republica Dominicană, locul unde se filmează „Survivor România”.

smiley-andrei-ciobanu-vocea-romaniei-pro-tv.jpg

Andrei Ciobanu la emisiunea „Vocea României” de la PRO TV, în 2012
Smiley și Andrei Ciobanu la filmările emisiunii „Vocea României” de la PRO TV (2012)

Andrei Ciobanu: "În fiecare zi mă antrenez câte două ore la sală"

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, am vrut să ştim de la Andrei Ciobanu de când a început să-i placă sportul. „Fac sport de mic. Am practicat toate sporturile, de la fotbal la volei, apoi m-am axat pe tenis de câmp și am făcut doi ani tenis de performanţă. Muzica am descoperit-o în clasa a IX-a, când am intrat la Liceul de Artă «George Apostu» din Bacău. Atunci am descoperit muzica şi am lăsat-o mai uşor cu sportul. Dar iată că acum se îmbină foarte bine. Dacă vrei să fii un artist complet trebuie să fii şi o fire sportivă. Oamenii vor să vadă şi imagine și să te placă total, să fii complet. Cea mai mare energie mi-o iau din muzică şi o transpun în sport, ceea ce am reuşit să fac şi la PRO TV, la «Ninja Warrior». În fiecare zi mă antrenez câte două ore la sală, o dată pe săptămână merg la fotbal şi o dată pe săptămână merg la tenis. Sportul face parte din viaţa mea şi încerc să-mi fac timp printre orele de repetiţii și de studiu muzical.

Citește și:

A ratat premiul la „Vocea României”, dar e favorit să câştige 100.000 de euro la “Ninja Warrior”

Andi de la «Insula Iubirii» concurează la «Survivor România». Iată lista completă

Loading...
 
 

Citește și

  • Survivor România

    „Survivor România” a început sâmbătă seară (18 ianuarie). Faimoșii și Războinicii s-au întrecut în jungla dominicană și au avut parte de prima confruntare pe traseul sportiv. Emisiunea de la Kanal D s-a bucurat de un real succes la prima ediție de difuzare. Aproape două milioane de români au urmărit show-ul filmat în Republica Dominicană.

  • dan cruceru portret

    Fost prezentator al emisiunii „Poveştiri adevărate” de la Acasă, familist convis, tată şi soţ iubitor şi blogger de succes, Dan Cruceru (38 de ani) a ales după o perioadă de pauză o nouă provocare. Din 18 ianuarie va prezenta la Kanal D reality show-ul „Survivor România”, unde va fi cu ochii pe cei 20 de concurenţi.