Cum arată Andreea Raicu după accidentul de maşină! Vedeta a povestit cum s-a întâmplat totul

andreea_raicu.jpg

andreea raicu televiziune plecare prima tv
Andreea Raicu a pozat topless pentru revista Viva!
Foto: Viva!

A tras o sperietură soară cu moartea! Andreea Raicu a fost implicată, zilele trecute, într-un accident de maşină în timp ce vorbea la telefon. Vedeta s-a ales cu o spaimă teribilă, dar şi cu un guler cervical pe care este nevoită să-l poarte după incidentul din trafic.

Andreea Raicu a avut noroc după cum chiar ea povesteşte pe blogul personal. Şi-a avariat maşina din cauza unui şofer neatent, dar nu a suferit răni majore.

"În urmă cu câteva zile eram în maşină şi vorbeam la telefon – legal, cu handsfree – cu o prietenă bună. Ea îmi spunea că nu face meditaţie pentru că nu are timp! Şi nu doar ea îmi spune asta! Eu încercam să-i explic că a medita nu înseamnă, aşa cum greşit crede foarte multă lume, să stai izolat într-un colţ, ci să reuşeşti să fii cu adevărat conştient de gândurile tale, de prezent, de ceea ce faci.
Îi spuneam că poţi medita chiar şi atunci când eşti în maşină şi conduci pentru că asta înseamnă să fii cu adevărat atent la ce faci şi la ce ţi se întâmplă.

andreea_raicu_guler.jpg

andreea raicu accident de masina raicu guler cervical
Şatena trebuie să poarte timp de o săptămână un guler cervical
Foto: arhiva personală

Paradoxal, fix în acel moment cineva nu era atent la ce făcea. Si a provocat un accident: a lovit maşina mea şi a proiectat-o în cea din faţă.
Nu vă speriati, am avut noroc că nu avea viteză mare şi nu s-a întâmplat o tragedie. În urma impactului m-am ales cu o zguduitură puternică şi cu un guler cervical – prietenii, că să facă haz de necaz, spun că e bun pentru că pe vremea asta mă apără de frig – pe care trebuie să-l port timp de o săptămână şi cu multe numele de telefon de la companii de taxi, pentru că maşina mea a suferit mai mult decât mine şi e în service, pentru reparaţii",
s-a confesat vedeta prietenilor pe blogul ei.

Şatena a recunoscut că s-a speriat teribil însă a învăţat ceva din experienţa neplăcută pe care a trăit-o zilele trecute. "Nimănui nu-i e uşor să treacă printr-un incident rutier, iar eu mai am şi câteva antecedente neplăcute. Mai o bară înfundată, mai o uşă zgâriată, toba de eşapament compromisă…
Dar după ce m-am liniştit, am reuşit chiar să găsesc o parte bună. Acest eveniment mi-a reamintit cât de fragilă e viaţa, cât de expuşi suntem zi de zi la întâmplări care ne pot schimba traiul radical. De fiecare dată când ne urcăm în maşină ne asumam un risc. De fiecare dată! Pentru că nu e suficient ca noi să fim mereu foarte atenţi şi prudenţi. E vital ca toţi participanţii la trafic să-şi dea seama că nu e de glumă: miza nu e doar propria viaţă, ci şi a celor din jur.
A şofa implică o conştientizare reală a situaţiilor în care ne aflăm. Într-o fracţiune de secundă totul se poate termina, nu e nevoie de mai mult! Traficul e un film cu final neaşteptat!",
a concluzionat Andreea.

Loading...
 
 

Citește și

  • Relațiile Andreei Raicu au reprezentat mereu un subiect tabu pentru presă. Vedeta a fost dintotdeauna o persoană discretă și nu a vorbit niciodată prea mult despre viața ei personală. Click! a realizat o retrospectivă cu trei dintre cele mai cunoscute relații ale Andreei Raicu. Vedeta a împlinit vârsta de 42 de ani pe 18 iulie, însă în momentul de față nu are o relație de iubire sau nu una pe care să și-o asume și public. Despre bărbați, singurătate și dorința de a fi mamă, Andreea a vorbit de multe ori pe blogul ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0