Cum arăta Andreea Mantea fără silicoane. A apărut goală pușcă

andreea_mantea_apa.jpg

andreea mantea emisiune euforia tv
Andreea Mantea și-a pus silicoane la scurt timp după ce a pozat prima oară în Playboy
foto: arhiva personală

În urmă cu zece ani, Andreea Mantea își făcea intrarea în showbiz-ul autohton cu un pictorial incendiar în Playboy. Nu era solistă, căci nu avea anvergura necesară, însă imaginile cu tânăra de 19 ani în tandrețuri cu un fotomodel le-au atras atenția oamenilor potriviți, iar Andreea și-a început cariera mult dorită în televiziune.

Prima mișcare a viitoarei vedete a fost să-și pună silicoane, deși, dacă privim pozele de atunci, Andreea era foarte sexy și cu sânii mici. La vremea respectivă, Andreea lucra la Kiss Tv, iar partenera ei de nebunii în pictorialul din revista cu iepuraș era fotomodelul de talie internațională Cecilia Miloiu.

andreea mantea playboyZoom
Andreea Mantea, în primul ei pictorial din revista Playboy
foto: Playboy

 

După acest pictorial, Andreea și-a mărit sânii, astfel încât imaginile cu pricina rămân singura mărturie a vedetei neatinse de bisturiul medicului estetician. Doi ani mai târziu, Andreea revenea în Playboy, de data aceasta singură, într-un rol care a aprins inclusiv imaginația fondatorului revistei, Hugh Hefner, care a invitat-o la conacul său pentru a poza pentru un calendar distribuit în întreaga lume.

 • andreea mantea playboy
  Andreea Mantea, alături de Hugh Hefner
  foto: Playboy
 • andreea mantea playboy
  Andreea Mantea în calendarul Playboy
  foto: Playboy
 • andreea mantea playboy
  Andreea Mantea în calendarul Playboy
  foto: Playboy
 • andreea mantea playboy
  Andreea Mantea pe coperta Playboy Mexic
  foto: Playboy
 • andreea mantea playboy
  Andreea Mantea în Playboy Ucraina
  foto: Playboy
 • andreea mantea playboy
  Andreea Mantea în pictorialul care l-a impresionat pe ”tăticul Playboy”
  foto: Playboy
 • Maximize

1/6

Mama unui băiețel de zece luni, Andreea Mantea este acum partenera lui Mădălin Ionescu la emisiunea Wowbiz de la Kanal D.

loading...

Citește și

 • andreea mantea playboy

  ”Româncele sunt frumoase de pică” nu e doar o vorbă-n vânt, bună să ridice moralul naționaliștilor. E un adevăr confirmat de însuși ”tăticul Playboy”, care a fost atât de impresionat de frumusețea unei vedete de la noi, încât, în 2008, a invitat-o la conacul său pentru a poza pentru un calendar distribuit în întreaga lume.

 • Deşi a avut o perioadă de pauză, Andreea Mantea nu poate sta departe de camerele de filmat.

 • andreea mantea adelina pestritu rivale wowbiz

  Doi ani a fost Adelina Pestriţu în graţiile şefilor turci, însă lăcomia a lăsat-o fără job. Bruneta a sărit calul şi a cerut mai mulţi bani la sfârşit de lună, iar acest lucru i-a scos din minţi pe superiorii ei care i-au găsit repede o înlocuitoare în persoana Andreei Mantea. Vedeta tv nu este deloc străină de acest post, mai ales că în trecut ea a fost cea care a deschis seria "Wowbiz" la braţul lui Mădălin Ionescu.

 • andreea mantea cristi mitrea

  La 29 de ani, Andreea Mantea este o mamă singură. S-a îndrăgostit de câştigătorul de la “Burlăciţa” în 2014, dar sentimentele nu au fost reciproce. Luptătorul Cristian Mitrea (34 de ani) a părăsit-o când era însărcinată cu bebeluşul lor.