Cum arăta Andreea Bănică în urmă cu opt ani la prima ei emisiune în tv

andreea_si_ilinca.jpg

andreea banica ilinca vandici
Ilinca Vandici i-a lăsat locul Andreei Bănică
foto: Kanal d

Andreea Bănică a preluat ştafeta de la Ilinca vandici, iar sâmbătă (16 iunie) telespectatorii o vor vedea în postura de gazdă a emisiunii "Bravo, ai stil!". Aceasta nu este însă prima experienţă a cântăreţei cu televiziunea. Puţini ştiu că în 2009, solista era prezentatoarea unui show prin care îi provoca pe oamenii obişnuiţi să trăiască experienţele vedetelor consacrate.

Fanii Andreei Bănică sunt în extaz, de când artista a bătut palma cu postul patronat de turci. Cântăreaţa a filmat deja ediţia în care preia frâiele de la Ilinca Vandici, iar episodului va putea fi urmărit sâmbătă seara. Deşi mulţi sunt curioşi să vadă cum se descurcă solista în această ipostază, cea de prezentatoare, pentru Andreea Bănică aceasta nu este o premieră. Artista a mai cochetat în 2009 cu televiziunea, tot la Kanal D, unde a prezentat emisiunea „În papuci de vedetă”. Blonda a avut pe mână un reality show care îşi propunea să pună oameni obişnuiţi în diverse situaţii cu care se confruntă vedetele. Într-una dintre ediţii, vedeta alături de Dan Bursuc intră în studioul de înregistrări pentru a-i demonstra unui tânăr ce înseamnă viaţa de vedetă.

andreea_banica.jpg

andreea banica in papuvi de vedeta kanal d
Andreea Bănică a mai fost prezentatoare la Kanal d, la emisiunea "În papuci de vedetă"
foto: captură video

La finalul acestor „încercări”, protagoniştii experimentelor înţelegeau că preţul celebrităţii este unul foarte mare. Cu două codiţe şi mai copilăroasă ca acum, vedeta nu este aproape deloc schimbată. 

Ediţia „Bravo, ai stil!” în care îşi face apariţia Andreea Bănică va fi difuzată sâmbătă această, de la ora 22:00.

Loading...

Citește și

  • andreea banica bravo ai stil prezentatoare

    Ilinca Vandici se pregăteşte să intre în concediu de maternitate căci în doar câteva luni va aduce pe lume primul ei copil. Vedeta, însărcinată în aproape 8 luni, i-a predat ştafeta Andreei Bănică, solista fiind noua gazdă a show-ului de stil de la Kanal d. Aceasta nu este prima dată când artista cochetează cu televiziunea.

  • ilinca vandici petrecere viva rochie scurta

    Ilinca Vandici (30 de ani) a păşit curajoasă, joi seară, în cea mai scurtă rochie pe care o avea în garderobă. Invitată la petrecerea Viva!, prezentatoarea "Bravo, ai stil!" şi-a etalat burtica de gravidă, prin ţinuta albă şi mulată. Însărcinată în 7 luni, vedeta Kanal d nu s-a sfiit să poarte o rochiţă îndrăzneaţă, care să-i pună în valoare nu doar burtica rotunjoară, ci şi picioarele tonifiate.

  • Andreea Bănică spune că Lucian este un soţ model, în ciuda scandalurilor apărute în presă, în ultima perioadă.

  • andreea banica botez rochie catifea

    Rochia de catifea fără pic de decolteu i-a dus Andreei Bănică mult râvnitul trofeu "Wow" pe care Iulia Albu îl acordă cu mare greutate vedetelor. Cântăreaţa a primit laudele fashion-editorului pentru piesa vestimentară pe care a purtat-o la botezul fiului ei, Noah, de săptămâna trecută (7 mai). Artista a avut aceeaşi ţinută atât la slujba de creştinare, cât şi la petrecerea de la restaurant unde a stat numai pe ringul de dans.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1