Cum arată Andreea Bălan în rochie de mireasă. Îți place?

andreea_balan_main.jpg

andreea balan
Andreea Bălan este mama unei fetițe de cinci luni și se pregătește să îmbrace rochia de mireasă
foto: Ghidul Miresei

Andreea Bălan a îmbrăcat rochia albă de mireasă cu doar o lună de zile înainte de nunta sa cu iubitul ei, George Burcea, planificată la sfârșitul lunii martie pe o plajă din Los Angeles. Artista este vedeta ediției cu nr. 10 a revistei ”Ghidul Miresei”, ce va fi lansat la deschiderea târgului programat în perioada 3-5 martie la Romexpo.

Andreea Bălan a recunoscut, într-un interviu acordat echipei ”Ghidul Miresei”, că acest pictorial a fost o pregătire pentru nunta sa. „Orice mireasă trăiește ziua cununiei la intensitate maximă. Acest pictorial a fost o pregătire pentru ziua mea specială, care urmează la final de martie”, a declarat Andreea Bălan pentru Ghidul Miresei.

andreea balanZoom
Andreea Bălan, în rochie de mireasă cu o lună înainte de nuntă
foto: Ghidul Miresei

 

andreea balanZoom
Andreea Bălan a probat mai multe rochii de mireasă
foto: Ghidul Miresei

 

Odată cu acest pictorial, Andreea Bălan va lansa și două show-uri noi dedicate nunților la care este angajată să cânte. “Știți deja, că ador să fac show-uri unice, pline de energie, culoare, dansuri, costume, momente speciale, care să bucure, să distreze și să îi facă pe oameni, să evadeze într-o altă lume. Însă din primăvară aceasta am pregătit două showuri noi. Împreună cu echipa mea, cu band-ul meu și cu dansatorii mei, am lucrat câteva luni bune la un show special pentru scena de aer liber, care are un nume, concept și o poveste. Când veți veni la spectacolul meu, veți pleca cu o poveste pe care am spus-o din suflet, prin hituri noi și vechi, video, scenografie, costume și tot ce avem mai bun în materie de dans. Însă, vreau să vă dau mai multe detalii acum, despre noul show pe care l-am pregătit pentru nunți și petreceri private și speciale. Noul show pentru nunți, va avea două reprize cu pauză între ele, va dura mult mai mult și va include pe lângă hit-urile mele și două noi surprize: Lecția de dans și coveruri cântate cu band-ul meu”, a mai declarat pentru ”Ghidul Miresei”, Andreea Bălan.

ghidul mireseiZoom
Andreea Bălan este pe coperta celui mai recent număr al revistei ”Ghidul Miresei”
foto: copertă
loading...
Loading...

Citește și