Cum arăta Anca Țurcașiu goală, în urmă cu 26 de ani

miss_litoral_1.jpg

anca turcasiu goala miss litoral
Anca Țurcașiu, în timpul filmului Miss Litoral
FOTO Miss Litoral

La cei 45 de ani ai săi, solista Anca Ţurcaşiu arată la fel de bine ca la debutul său din showbiz. Puțină lume își mai amintește, însă, de actrița Anca Țurcașiu, care, a debutat pe marile ecrane în două filme românești care, din cauza imaginilor îndrăznețe, au făcut valuri în anii '90.

Anca a renunțat la haine în Miss Litoral, iar scenele cu ea în sânii goi impresionează și acum. Cei care își mai amintesc imaginile cu pricina pot confirma că Anca Țurcașiu este la fel de sexy şi în noul sezon din showul „Te cunosc de undeva”.   

Căsătorită cu medicul stomatolog Cristian Gheorghiţă şi mama unui băiat, Anca Țurcașiu s-a consacrat în anii '80 după ce a câștigat mai multe premii la marile festivaluri muzicale românești de la acea vreme. Deşi s-a lansat în lumea muzicii, Anca Ţurcaşiu a debutat pe marile ecrane, în anii '90 interpretând două roluri incendiare în comediile „Miss Litoral” (1990) şi „A doua cădere a Constantinopolului” în (1994).

anca turcasiu goala miss litoralZoom
Anca Țurcașiu a fost lipsită de inhibiții pe platourile de filmare
FOTO Miss Litoral

anca turcasiu goala miss litoralZoom
Imagine din timpul filmului Miss Litoral
FOTO Miss Litoral

 

Anca și-a încercat încă o dată norocul pe platourile de filmare abia după 18 ani, când a intepretat un rol principal în serialul “La Bloc”, la ProTv. În 2012, a mai jucat în pelicula “Ho Ho Ho: O loterie de familie” şi în 2013 în „Mamaia”, ambele comedii realizate de Media Pro Pictures.
De pe 8 martie, alături de Carmen Tănsase şi Cristina Ciobănaşu, va fi imaginea postului “Happy Channel”.

anca turcasiuZoom
Anca Ţurcaşiu arată foarte bine şi acum, după mai bine de două decenii de la filmele care au făcut senzaţie
Foto: arhiva personală

anca turcasiuZoom
Genele bune şi un regim de viaţă sănătos sunt aliaţii Ancăi în lupta cu trecerea timpului
Foto: arhiva personală

 

loading...

Citește și

  • anca turcasiu

    Anul trecut s-a zvonit că va divorţa, dar totul s-a dovedit o glumă sinistră a lui Cristian Ţânţăreanu. Acum, Anca Ţurcaşiu (45 de ani) recunoaşte că relaţia cu soţul ei nu mai e ca la început, dar că e la fel de puternică, din alte perspective.

  • anca turcasiu vacanta asia

    Anca Ţurcaşiu şi soţul ei, medicul Cristi Georgescu, au depăşit problemele din cuplu şi şi-au acordat timp doar pentru ei. Cei doi s-au întors recent dintr-o vacanţă de trei săptămâni în Asia în care s-au plimbat mult şi s-au relaxat.

  • anca turcasiu sport fitness antrenor personal

    Anca Ţurcaşiu arată impecabil şi de simte la fel de bine după cum i se vede şi pe chip. Artista are o siluetă de invidiat, însă pentru acest lucru, trage din greu la sala de fitness. Vedeta şi-a reluat antrenamentele după o pauză de doi ani, timp în care nu a mai îmbrăcat echipamentul sportiv din cauza unei probleme de sănătate.

  • Anca Ţurcaşiu a reuşit să câştige războiul cu trecerea timpului şi se poate lăuda cu o siluetă de invidiat la 45 de ani. Vedeta, care a reununţat la carne de 25 de ani, a povestit că are mare grijă la ce mănâncă, dar şi să facă sport constant, mai ales că genetic are tendinţa de îngrăşare. Cu toate acestea, Anca a explicat că nu a apelat niciodată la bisturiu şi nici nu vrea.