Cum arată Alina Puşcaş, însărcinată în 33 de săptămâni: «Nu ştiu câte kilograme am luat!»

alina_puscas.jpg

alina puscas 33 saptamani sarcina
Alina Puşcaş se îmbracă casual în timpul liber
foto: captură video Antena 1

Alina Puşcaş debordează de energie, deşi cea de-a treia sarcină nu a fost deloc uşoră pentru ea. Vedeta Antena 1 a intrat în ultimul trimestrui, fiind gravidă în 8 luni, şi aşteaptă cu nerăbdare să-şi cunoască fetiţa. În tot acest timp, însă, prezentatoarea tv nu stă degeaba. Călătoreşte cu avionul, se joacă cu ceilalţi doi copii ai ei, iar în carieră a început filmările pentru cel de-al 14-lea sezon "Te cunosc de undeva".

Alina Puşcaş nu stă locului deşi a intrat în 33 de săptămâni de sarcină. Dacă unele gravide s-ar menaja şi ar aştepta cuminţi acasă să vină termenul pentru a naşte, vedeta de la Antena 1 ne trimite fotografii pe reţelele sociale de pe circuitul de Formula 1 de la Monaco sau în studiourile unde se filmează "Un nou sezon «Te cunosc de undeva»".

alina_puscas_filmari.jpg

alina puscas filmari te cunosc de undeva
Alina Puşcaş, la filmările "Te Cunosc de Undeva"
Foto: arhivă personală

Sprintenă şi vioaie, Alina nu a renunţat nici la pantofii cu toc. "Am o fetiţă lungană din ce arată ecografiile. probabil că nici ea nu va depăşi 2.800 grame, aşa cum au avut şi ceilalţi doi copii. Eu în schimb nu ştiu câte kilograme am luat pentru că  m-am cântărit la fiecare sarcină doar în ultima zi, La prima au fost vreo 13 kg, la a doua vreo 14 kg.

alina_pantofi.jpg

alina puscas pantofi
Alina Puşcaş încă mai poartă pantofi cu toc la filmările emisiunii pe care o prezintă la Antena 1
Foto: arhivă personală

Şi acum sper să nu fie prea multe. Voi naşte cu medicul meu, care m-a asistat şi la ceilalţi copii. Nu reuşeşsc să găsesc nume. Şi cu Melissa ne-am decis când a venit doamna de la Neonatologie şi mi-a spus că trebui să-i scrie un nume pe brăţărică. Abia a doua zi de când s-a născut, am ales numele. Mi-e cam greu şi mie să-i zic fetiţa. Ce să zic? O să facem un casting", a povestit Alina Puşcaş la Antena 1.   

Alina Puşcaş, sarcină cu probleme 

Au fost 15 săptămâni în care Alina Puşcaş (35 de ani) s-a confruntat cu stări de rău, care au trimis-o de urgenţă la medic. După un şir lung de analize şi de teste de sarcină, ce într-un final au ieşit pozitive, vedeta Antena 1 s-a liniştit şi se poate bucura de acesată perioadă a sarcinii în care este foarte activă. Deşi are o burtică evidentă, vedeta călătoreşte cu avionul, ba chiar recent a fost pe un circuit de Formula 1 şi a început în forţă filmările pentru cel de-al 14-lea sezon "Te cunosc de undeva", la care poartă ţinute elegante accesorizate cu pantofi cu toc. 

"Noi suntem împreună de 4 ani. Primul copil, Alex, are 3 ani şi jumătate, Melissa are 2 ani şi 2 luni şi al treilea e pe drum. Deci, din toată relaţia noastră, eu am fost mai mult însărcinată", spunea vedeta la Antena 1.

Alina Puşcaş (35 de ani) este căsătorită cu medicul Mihai Stoenescu (45 de ani). Surse din anturajul stomatologului au povestit pentru Click! că între cei doi există o mare chimie.

 

 

Citeşti şi:

 

Cât a pătimit Alina Pușcaș cu bonele copiilor ei! «Am surprins-o, ea neștiind că am ajuns acasă»

Alina Pușcaș a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil. Soțul ei nu se aștepta la asta

 

Loading...

Citește și