Cum arată Adela Popescu la trei luni după naştere. A avut curaj să se îmbrace aşa

adela popescu.jpg

adela popescu diana bart
Adela Popescu
Foto: arhivă personală

Adela Popescu începe să îmbrace din nou vechile haine pe care le avea în garderobă înainte de a rămâne însărcinată. Dacă până acum, prezentatoarea "Vorbeşte lumea" de la Pro Tv a preferat să-şi ascundă micile imperfecţiuni lăsate de sarcină şi să poarte cămăşi largi, blonda a revenit în jeanşi şi tricou pe micul ecran.

Adela Popescu (29 de ani) se poate lăuda că în trei luni a ajuns din nou la dimensiuni de invidiat. Actriţa care a devenit mămică de băiat se poate îmbrăca din nou cu tot ce visează. În ediţia de joi a emisiunii "Vorbeşte lumea" de la Pro Tv partenera de viaţă a lui Radu Vâlcan a ales o vestimentaţie lejeră pentru a apărea pe sticlă, dar nu a optat pentru haine largi aşa cum o făcea până acum. Blonda a purtat o pereche de jeanşi mulaţi la care a asortat un tricou arătându-le tuturor că burtica aproape a dispărut, iar kilogramele acumulate în sarcina cu Alexandru s-au "topit".

adela.jpg

adela popescu haine mulate jeansi vorbeste lumea
Adela Popescu poartă fără emoţii jeanşi mulaţi
foto: arhiva personală

Recent, Adela şi-a botezat în secret băieţelul, iar la evenimentul festiv a ales să poarte o ţinută elegantă, dar formată dintr-o pereche de pantaloni largi.

adela_haine.jpg

adela popescu haine largi vorbeste lumea
Aşa se îmbrăca Adela până de curând
foto: arhiva personală
 
Loading...

Citește și

  • Adela Popescu (29 de ani) şi Radu Vâlcan (39 de ani) sunt topiţi după bebeluşul lor, Alexandru, pe care l-au creştinat duminica trecută.

  • adela popescu radu valcan

    Adela Popescu (29 de ani) și soțul ei, Radu Vâlcan (39 de ani), au devenit părinții unui băiețel de nota zece în urmă cu aproape o lună, în 11 iunie, când actrița l-a adus pe lume pe micuțul care va purta numele Alexandru. Deși copilul era programat să se nască între 14 și 19 iunie, bebelușul a fost grăbit să-și cunoască părinții.

  • adela popescu

    Adela Popeascu a îngroșat de curând rândul proaspetelor mămici din showbiz-ul românesc, atunci când l-a adus pe lume pe Alexandru, fiul ei și al lui Radu Vâlcan. Ziua de 11 iunie a fost cea mai fericită pentru celebrul cuplu, iar fanii vedetelor au așteptat de atunci prima imagine cu băiețelul mult dorit.

  • adela popescu

    Adela Popescu (29 de ani) și soțul ei, Radu Vâlcan (39 de ani), au devenit părinții unui băiețel de nota zece în urmă cu o săptămână, în 11 iunie, când actrița l-a adus pe lume pe micuțul care va purta numele Alexandru. Deși copilul era programat să se nască între 14 și 19 iunie, bebelușul a fost grăbit să-și cunoască părinții.