Cum arată acum șarmantul actor care "și-a vândut" vocea postului Acasă TV

oliver.jpg

Oliver Toderita, Numai iubirea, telenovele, voiceover, Teatrul Excelsior, transformare
Oliver, pe scena Teatrului Excelsior
foto: arhivă personală

Cei care urmăresc postul Acasă TV, botezat mai nou Pro2, sunt fermecați de vocea caldă pe care o aud în promo-uri sau reclame. Dar pe care au auzit-o și în numeroase telenovele. Posesorul este un îndrăgit actor, care a jucat în „Numai iubirea”, dar şi în câteva episoade din „Lecţii de viaţă”.

Oliver Toderiţă, aşa cum se numeşte actorul care îşi foloseşte vocea pentru promo-urile de la fostul post Acasă, acum Pro 2, s-a născut pe 17 ianuarie 1974, în Piatra Neamţ şi tocmai ce a împlinit vârsta rotundă de 45 de ani. Actorul a absolvit Academia de Teatru și Film “I.L.Caragiale” în 1995 și a jucat în producții precum „Sex Traffic” (2004) și „Cadoul” (2014), dar şi în serialul „Lecţii de viaţă” (PRO TV). Rolul care l-a adus în faţa camerei a fost cel al arhitectului din “Numai iubirea”, telenovelă realizată în urmă cu 14 ani, de postul Acasă.

oliver-toderita-403048l.jpg

Oliver Toderita, Numai iubirea, telenovele, voiceover, Teatrul Excelsior, transformare
Așa arăta Oliver Toderiță în serialul "Numai iubirea" (2004)

De atunci, actorul a mai jucat într-o mulţime de producţii, căci activează la Teatrul Excelsior, însă colaborează şi cu Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” sau Teatrul Național Craiova. În această stagiune, la Teatrul Excelsior, unde este angajat, joacă în următoarele spectacole: „Visul unei nopți de vară”, “Cea mai frumoasă floare din lume”, “Casa pisicii”, “Bambi”, “Umbre” şi “Thomas Sawyer”. Despre Oliver Toderiţă vă mai spunem că nu își foloseşte vocea doar pentru promo-uri, ci şi pentru diverse spoturi publicitare. Despre actor vă mai spunem că este familist, este căsătorit şi are fetiţe gemene.

14711537_1096412527094819_6660775787574279651_o.jpg

Oliver Toderita, Numai iubirea, telenovele, voiceover, Teatrul Excelsior, transformare
Așa arată acum "vocea" de la Acasă TV
Loading...

Citește și

  • Am îndrăgit-o încă de la primele episoade ale serialului ”Numai iubirea”, în care, la doar opt ani, o interpreta cu patimă pe Bianca Bratu, fiica lui Dan Bratu, personajul principal. De atunci, însă, au trecut mai bine de zece ani, timp în care copila drăgălașă și bucălată s-a transformat într-o domnișoară sexy și încrezătoare în sine.

  • Ghinioane, deochi, accidente, blesteme? Nici pomeneală de aşa ceva în ograda Acasă TV. Vedetele postului, superstiţioase din fire, au fiecare câte o amuletă norocoasă, a cărei poveste ne-au spus-o chiar ele.

  • vocile reclame tv

    Îi auzi zi de zi și ți se par deja familiari, dar nu știi, de fapt, cine sunt. Click! îți spune ce personalități și-au împrumutat vocile pentru diferite materiale de prezentare ale unor emisiuni tv sau pentru spoturile de promovare ale posturilor româneşti.