Cum arată acum reporterița care l-a făcut pe Adi Despot să strige „Trei în p... mea!”

O mai ții minte pe Alexandra Avram? În 2008, o tânără reporter încerca din răsputeri să-i ia un interviu lui Adi Despot, la finalul unui concert. Atât s-a împleticit și s-a fâstâcit, încât întrebările naive puse de Alexandra l-au scos din minți pe solist.

Adrian Despot, solistul vocal al trupei Viţa de Vie, îi enumeră tacticos domnişoarei, care era corespondent special Music Channel, artiştii care participă la evenimentul unde erau prezenţi. “Au cântat Andrei, cîştigătorul Megastar din sezonul trecut. Acum cântă Paraziţii şi după ei vom cînta noi, Viţa de Vie”, Următoarea întrebare este „logică”. “Câte trupe sunteţi sau câţi artişti sînteţi, în seara asta? Câţi cântaţi pe scenă?” Întrebat de două ori la rând același lucru, Adi Despot nu s-a mai abținut. "Trei, în ...a mea!", a strigat exasperat solistul trupei Vița de Vie.

Imaginile au apărut pe Youtube iar clipul a fost vizionat la acea vreme de milioane de oameni. Ce-i drept, într-un final, s-a dovedit că a fost de bun augur această experiență pentru Alexandra. A văzut că presa nu e chiar de nasul ei, așa că s-a reprofilat și, acum, este manechin, defilând pe cat-walk pe la diverse prezentări de lenjerie intimă sau prin cluburi.

Zoom
Alexandra s-a reprofilat rapid după întâlnirea cu Adi Despot
Foto: modelmanagement.com

tudor_chirila.jpg

tudor chirila
Tudor Chirilă i-a mulțumit lui Marius Moga pentru experiența de la Vocea României
foto: arhivă personală

adi-despot.jpg

incendiu colectiv
Adrian Despot se afla și el la concert când a izbucnit incendiul din Club Colectiv
Foto: Adevărul

627x0.jpg


Adrian Despot vorbește despre așteptările pe care le are de la el, emisiune și concurenți
foto: Adevărul

 

loading...