Cum a ajutat-o Andreea Marin pe Anca Sînă Serea să se lanseze în televiziune

anca_serea_andreea_marin.jpg

anca serea andreea marin
Anca Sînă Serea a primit ajutorul Andreei Marin pentru a se lansa în televiziun
foto: colaj Click!/ Captură Pro Tv

Mulți o știu de la rubrica de știri sportive de la Prima Tv, iar alții o știu pentru statutul ei de „mamă-eroină”. Puțini își amintesc, totuși, cum s-a lansat Anca Sînă Serea în televiziune.

Pare că a apărut din neant pe micile ecrane ale telespectatorilor, însă nu a fost chiar așa. Anca Serea a obținut primul rol important în televiziune pe vremea când era mai tânără. Cea care a observat-o și a propulsat-o în carieră a fost însăși Andreea Marin.

„Am ales un înger al surprizelor. O fată care era mămică pe atunci”, a spus Andreea, la „Uite cine dansează”, când juriza dansul Ancăi cu partenerul ei. La 20 de ani, a fost aleasă pentru a juca rolul unuia dintre îngerași în cadrul rubricii „Îngerii surprizelor” al emisiunii „Surprize, surprize!”.

A revenit în cursă la „Uite cine dansează!”

anca_serea.jpg

anca serea
Anca Serea a revenit în concurs la „Uite cine dansează!”
foto: captură video Pro TV

 

Deși a avut probleme la unul din genunchi, Anca Sînă Serea a revenit în cursa „Uite cine dansează”, luni, 27 martie. Au fost necesare câteva zile de repaos, la sfatul medicilor, însă vedeta nu s-a putut abține să revină la antrenamente.

Anca a spus povestea tristă a decesului primului ei soț. „Atunci când am fost răpusă la pământ, l-am pierdut pe soțul meu, pe tatăl copiilor. Am primit vestea că nu mai are mult de trăit și a trebuit să înfruntăm adevărul. Eram amândoi tineri, nimeni nu te pregătește pentru o astfel de pierdere”, a povestit ea.

Vedeta și partenerul ei, Nicolai, au dansat în pași de dans contemporan și au primit un total de 27 de puncte din partea juraților. 

Loading...
 
 

Citește și

  • anca serea pro tv uite cine danseaza lacrimi copii

    E greu să fii mamă de cinci copii, iar Anca Serea abia acum simte acest lucru! Fosta ştiristă de la Prima TV a izbucnirt în lacrimi la repetiţiile "Uite cine dansează", noul show de dans în care a fost cooptată, când coregraful i-a cerut să fie mai implicată şi să nu mai uite paşii. Vedeta a clacat în faţa cuvintelor dure şi nu şi-a putut stăpâni lacrimile care i se înnodau în barbă.

  • anca serea picior accidentat orteza repetitii

    Anca Serea strânge din dinţi şi în ediţia din această seară de la "Uite cine dansează" de la Pro Tv va intra în ring, deşi s-a accidentat grav la piciorul stâng. În weekend, vedeta şi-a împărţit timpul între sala de antrenamente şi familie. Bruneta s-a jucat cu micuţii ei, care se pare că i-au dat forţă să treacă mai uşor peste neplăcerile cauzate de problemele de sănătate.

  • anca serea

    Emisiunile de dans au marele dezavantaj că îi pot duce pe concurenți la accidentări grave. După ce în a doua ediție de la "Uite cine dansează", Dana Budeanu a fost nevoită să abandoneze, și luni, 20 martie, Anca Serea nu a putut dansa din cauza unei afecțiuni la menisc.

  • Cel mai prolific producător muzical al anului 2016, cu peste 250 de milioane de vizualizari pe youtube pentru piesele lansate la Akcent Music si piese de top 10 pe toate radiourile româneşti, a fost în Austria.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1