Cum a ajuns Vântur regină la Bollywood: declaraţii fără ocolişuri

foto_4-2_col.jpg

Iulia Vantur, Bollywood, cariera, India, Salman Khan, proiecte, Ferma vedetelor
Românca face reclamă la bijuterii cu diamante
Foto: Satyani Fine Jewels

În 2014 îşi făcea debutul ca artist în India, în filmul “O’Teri”, iar azi abia mai face faţă proiectelor pe care le are acolo: modă, reclame, muzică, televiziune. Mai mult, Iulia Vântur (37 de ani) le-a cucerit şi pe rudele iubitului ei, actorul Salman Khan (52 de ani), aşa că viaţa în “exil” pare din ce în ce mai minunată.

Click!: Iulia, eşti tot mai prezentă în showbiz-ul indian. La ce emisiuni ai mai fost recent?

Iulia Vântur: Am fost invitată în emisiunea “TheVoice Kids” şi în “The Raising Star". A fost incitant, pentru că în emisiunile respective se vorbeste doar hindi. Am cântat, ne-am distrat, am interacţionat şi “jurizat” concurenţii. Mă bucur că piesa noastră, “Harjai”, este difuzată foarte des pe TV, radio, sunt recunoscătoare pentru asta.

Am văzut că apari în reclame la bijuterii. Ce ne poţi spune despre acest proiect?

Am primit oferte pentru contracte de imagine şi în India, însă sunt în discuţii, nu am luat o decizie pe termen lung.

foto_2-2_col.jpg

Iulia Vantur, Bollywood, cariera, India, Salman Khan, proiecte, Ferma vedetelor
Iulia şi Maniesh Paul, invitaţi la “The Voice Kids”
foto: arhivă personală

Ce mai urmează în India? Alte piese, alte filme?

Am primit şi oferte pentru filme, însă acum vreau să mă focusez pe muzică. Nu am avut ambiţii să-mi fac o carieră la Bollywood, am trecut de acea etapă în viaţă, în care am avut ceva de demonstrat mie şi celor din jur. Ştiu care-mi sunt capacităţile şi ştiu că dacă îmi doresc cu adevărat ceva, reuşesc. Tot ce fac acum fac pentru că îmi place şi pentru că am realizat că am primit cu adevărat un dar, pe care ar fi păcat să-l irosesc (n.r. vocea).

foto_1-3_col-foto_afp_000_m42lc.jpg

Iulia Vantur, Bollywood, cariera, India, Salman Khan, proiecte, Ferma vedetelor
Iulia, manechin pe podium, în cadrul unei prezentări de modă care a avut loc în Mumbai
foto: AFP

Eşti mai strălucitoare ca oricând! Care îţi e secretul?

Mulţumesc. Iubesc ceea ce fac. Întotdeauna mi-a plăcut să cânt, însă acum învăţ muzica şi, pe măsură ce o descopăr, îmi place şi mai mult. Mă bucur din suflet de fiecare oră petrecută în studio, compunând sau doar cântând cu compozitorii, cântăreţii de aici.

De marţi (n.r. mâine, 13 februarie), Monica Bârlădeanu va prezenta noul sezon din “Ferma Vedetelor”. Ce le urezi, având în vedere că tu ai prezentat primele două sezoane la PRO TV?

Mult succes colegilor mei de la „Ferma vedetelor”, sunt cu sufletul lângă ei. Ţinem legătura oricum. Am avut o relaţie foarte bună cu echipa “Fermei”, avem multe amintiri. E un proiect din care am învăţat multe, mi-a plăcut şi mă bucur că acum Monica va trăi această experienţă.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1