Cum a ajuns Sandra Stoicescu pe picior de egalitate cu Megan Markle şi Victoria Beckham

sandra.jpg

sandra stoicescu
Sandra Stoicescu are o fetiţă care va împlini curând o lună
Foto: arhivă personală

Şi-a dorit enorm să devină mămică, iar visul ei s-a îndeplinit. Sandra Stoicescu a născut la finele lunii iulie o fetiţă pe care o răsfaţă aşa cum ştie ea mai bine. Prezentatoarea Antena 3, aflată în concediu de matertinate, îi cumpără bebeluşului to ce este mai frumos, iar pentru căruciorul şi scaica de maşină cu care este plimbat, a făcut adevărate documentări.

Ca un jurnalist adevărat, care caută cele mai bune informații mereu, Sandra Stoicescu a făcut la fel în cazul alegerii celor mai bune produse pentru bebeluşul ei.

sandra_stoicescu.jpg

sandra stoicescu
Sandra Stoicescu este numai ochi şi urechi la bebeluşul ei
Foto: arhivă personală

“Ca orice mamă responsabilă, m-am documentat intens înainte de a alege căruciorul pe care îl voi folosi în primii ani ai fetiței noastre. Am ales în cele din urmă un model, care transformă viața de familie într-o aventură, datorită suspensiilor care ne permit plimbări peste tot, chiar și în pădure.

sandra.jpg

sandra stoicescu
Sandra Stoicescu, cu bebeluşul pe cărări de munte
Foto: arhivă personală

Este simplu, inovativ și funcțional, ușor de manevrat chiar și când sunt cu Sara în brațe. Mai mult, partea din țesătura căruciorului este făcută din 92 de sticle PET reciclate, ceea ce este fantastic! Scoica auto abia a fost lansată în lume în august, iar Sara este primul bebeluș care are parte de aceast scaun, eu fiind prima clientă din România. Apoi am aflat și că acest cărucior este celebru, avându-l și Kate Middleton”, a povestit încântată Alessandra Stoicescu.

gwyneth.jpg

gwyneth
Gwyneth îşi plimbă şi ea copilul cu acelaşi model de cărucior
foto: Profimedia

Este vorba despre un cărucior care costă în jur de 880 de dolari, de la o firmă celebră britanică. Acestea au fost mereu considerate un fashion trend, așa că nu e de mirare  că toate celebritățile îl au în dotare, fiind un simbol de status în lumea bună. printre vedetele care îşi plimbă copiiu cu acest cărucior se numără  Sienna Miller, Elton John, Gwynet Partlow, Kate Middleton, Meghan Markle şi Victoria Beckham. 

gwyneth.2jpg.jpg

gwyneth
Gwyneth, pe stradă la plimbare cu un cărucior de 880 de dolari
Foto: Profimedia

 

Citeşte şi:

Sandra Stoicescu: «Am plâns când am aflat că sunt însărcinată». Când naște vedeta

Alessandra Stoicescu împlineşte vârsta de 43 de ani. Când naşte vedeta

 

Loading...

Citește și

  • sandra stoicescu lacrimi

    Surpizele de ţin lanţ pentru Sandra Stoicescu, gazda emisiunii "100 de minute" de la Antena 3. Prezentatoarea a aflat recent la ultima ecografie că sarcina ei este mai avansată decât credea, motiv pentru care a fost nevoiră să intre în concediu prenatal mai devreme. Joi (30 mai), vedeta şi-a luat rămas-bun de la telespectatori, şefi şi colegi, în lacrimi.

  • sandra stoicescu

    Rare sunt ocaziile când Sandra Stoicescu dezvăluie imagini din viața ei privată. Discretă de fel, vedeta de la Antena 3, însărcinată în 7 luni, nu doar că a împărtășit cu apropiații și fanii ei fotografii cu burtica de gravidă, ci a oferit un adevărat tablou de familie, în care apare extrem de ferictă alături de fiica ei vitregă și de soț.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1