Cum a ajuns Pelinel noua «şefă» la vila lui Borcea

pelinel.jpg

valentina pelinel
Valentina Pelinel s-a instalat în casa din Pipera a lui Borcea
Foto: arhivă personală

Click! v-a prezentat ieri, în exclusivitate, detalii despre mutarea Valentinei Pelinei în vila din Pipera, unde Alina şi Cristi Borcea au locuit din 2011 încoace. Până acum câteva săptămâni, Pelinel a stat într-un penthouse de lux situat în Cartierul Francez, pentru care Cristi Borcea plătea lunar o chirie de 3.000 de euro, însă constrâns de situaţia financiară despre care se spune că nu ar mai fi chiar atât de roz, dinamovistul şi-a mutat amanta ”în familie”.

Pelinel are „la scară”maşină cu un şofer, care îi face şi cumpărăturile, iar angajaţii de la vilă nu crâcnesc în faţa ei, conform ordinelor „şefului Borcea”. Nu ar fi prea mare mirarea dacă fostul model ar prelua și hățurile afacerilor ex-acționarului dinamovist. Cum ar mai putea nega Valentina că bebelușul pe care îl așteaptă nu este al lui Borcea?!

După ce Alina a părăsit țara, Pelinel și-a intrat în drepturi și se poartă deja ca și cum ar fi soția lui Cristi Borcea. Mașina cu șofer a dus-o peste tot pe unde a avut nevoie, iar în final, chiar la noua ei casă, vila din Pipera, unde acum o lună stătea încă soția lui Cristi.

Mai mult, acum ceva timp, de la un apartament absolut normal din zona Militari, Pelinel s-a mutat într-un penthouse cu cinci camere dintr-o zonă rezidențială, Persepolis, aflat în Cartierul Francez. Impresionantul apartament de 260 de metri pătrați are și o terasă de 85 de metri pătrați și a fost evaluat la un milion de euro.

masina pelinel

Alina Borcea a plecat cu copiii în America

alina-aeroport-5.jpg

alina borcea aeroport
Alina a plecat cu noaptea-n cap spre Miami, în luna martie

 

Sătulă de tot ce i se întâmplă, Alina Borcea a hotărât să spună stop și să facă o schimbare de 180 de grade. Așa se face că, la mijlocul lunii mai, femeia a luat drumul Americii, unde a plecat cu cei doi copii pe care îi are cu Borcea: George Alexandru și Gloria Elena. Micuții au avantajul de a fi cetățeni ai Statelor Unite. Alina ex-Vidican a ales Miami pentru a-și stabili noul domiciliu, acolo unde a plecat cu un munte de bagaje.

Gestul timișorencei i-a dat astfel cale și mână liber Valentinei Pelinel care poate face astfel tot ceea ce își dorește în casa în care până nu demult familia Borcea trăia încă fericită.

 

 

Loading...

Citește și