Cum a ajuns Nicu Raţă din „Las Fierbinţi” să joace în producții străine

marius-chivu-nicu-rata-las-fierbinti-pro-tv.jpg

Actorul Marius Chivu în serialul „Las Fierbinți” de la PRO TV în rolul taximetristului Nicu Rață lângă mașină
Marius Chivu s-a remarcat în rolul taximetristului Nicu Rață din serialul „Las Fierbinți” (PRO TV)

Fanii serialului „Las Fierbinţi” l-au remarcat pe taximetristul Nicu Raţă, un tip voluminos, care îşi iese uşor din sărite dacă cineva atentează la cel mai drag bun al lui și anume taxiul cu care îşi câştigă banii de zi cu zi. Actorul Marius Chivu nu e la primul lui serial, având experienţă deja şi în alte producţii în care a jucat alături de o echipă de profesionişti.

Pentru cei cărora li se pare că îl ştiu de undeva pe Nicu Raţă, taximetristul şmecheraş din „Las Fierbinţi”, ar trebui să le reamintim că prima oară l-aţi văzut pe actorul Marius Chivu (44 de ani) în serialul „La Urgenţă”, de la TVR 1, unde a jucat rolul brancardierului Costel Durbacă, un individ voluminos şi opac, care avea pretenţia să i se vorbească frumos, altfel se supără imediat şi devine ţâfnos. Personajul era un tip sensibil despre care s-a descoperit că era bisexual, cu nevastă şi iubit. La vremea aceea, în 2006, era greu să abordezi un astfel de subiect, însă regizorul Andrei Zincă nu s-a speriat. Din contră, a jucat chiar el rolul celui cu care Costel avea o relaţie pentru că nu găsea pe nimeni. În viaţa reală, actorul este însurat cu o colegă de breaslă, Dana Chivu şi împreună un copilaş simpatic.

Marius Chivu, alias Nicu Rață, joacă din nou cu Florin Piersic jr

Marius Chivu s-a născut pe 15 august 1974 în Bucureşti, fiind  absolvent al Institutului de Arte Teatrale şi Cinematografice „I. L. Caragiale” la clasa profesorului Florin Zamfirescu, promoţia 2000. Printre rolurile lui de film se numără Andrei Prozorov, în „Trei Surori”, de A. P. Cehov, Peter, în „Zoo Story”, de E. Albee, „Henri II”, în Thomas A Becket, de Jean Anouilh, „Omul din subterană”, de F. M. Dostoievski, Iago, în „Othello”, de William Shakespeare, Aemilius, în „Sol-Titus”, în regia lui A. Darie, Ben şi Frank, în „Barrymore”, de William Luce, Penteleiev, în „Căsătoria”, de Gogol, Wells, în „Regele George”, de Allan Bennet. În film, Marius Chivu l-a interpretat pe Samo în „The Elite”, în regia lui Terry Cunnigham, pe Mache, în „Inspecţie”, de I. L. Caragiale, în regia lui Cornel Mihalache. A fost Şoferul de tir în „Aripi de fluture”, în regia Petre Năstase, Mircea, în „Margo”, în regia lui Mircea Cărmăzan, Florin, în „Offset”, Hanz, în „Caved in”, Kadowski, în „Last chance”, în regia lui I. Ionescu. Anul acesta lucrează din nou cu fostul coleg din „La Urgenţă”, Florin Piersic Jr, în pelicula „Omega Rose” în regia lui George Dorobanţu, unde mai joacă Ion Besoiu, Bogdan Iancu şi Aylin Cadâr. În plus, joacă în 12 piese de teatru, printre care „Moartea unui comis voiajor”, „Căsătoria”, „Maytrei” şi „Novocentro”. Actorul a avut multe oferte în producţii de afară filmate în România, fiind unul dintre cei mai căutaţi actori.

Citește și:

„Las Fierbinţi” i-a făcut celebri. Ce faceau înainte de serial Robi, Raţă şi Brânzoi

Teleziunile se pregătesc deja pentru grila de toamnă. «Vlad» și «Sacrificiul» sunt cele mai așteptate seriale

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1