Cum a ajuns Geanina de la Etnic să cânte la metrou şi în aeroport!

2-3-bd-foto1-etnic-betty-bety-7-26-2006-6-44-48-am.jpg

Betty, Loredana şi Geanina, componentele trupei Etnic

S-au cunoscut pe când aveau 4 ani, la Palatul Copiilor, apoi au evoluat împreună în trupa ”Etnic”. Acum Betty Stroe îşi susţine fosta colegă de trupă care îşi câştigă traiul cântând la metroul din Paris. Geanina Militaru a participat, vineri, 19 octombrie, la emisiunea ”Vocea României” şi a întors toate scaunele. Are toate şansele să câştige marele premiu de 100.000 de euro.

O prezenţă simpatică şi o voce interesantă, melodioasă, care a stălucit pe melodia lui Britney Spears ”Oops, I did it again!” interpretată de Genina Militaru într-o manieră jazzy. Aceasta a reuşit să impresioneze toţi juraţii de la ”Vocea României”, Pro TV, întorcând cele patru scaune. Tudor Chirilă, Andra, Irina Rimes au vrut-o în echipa lor, însă Smiley a fost preferatul GeEaninei. 

2-3-bd-foto2-geanina1.jpg

PRO TV a difuzat un filmuleţ emoţionant cu românca în timp ce cânta la metroul din Paris

Pe lângă voce, tânăra de 29 de ani are şi o poveste de viaţă demnă de filme, cu care a reuşit să emoţioneze publicul. „Cânt de la 13 ani. Am intrat la 15 ani în trupa Etnic. Eu mi-am dorit mai mult, să fiu mai în faţă, să câştig un pic mai bine. La Paris am ajuns ca să cânt. Cânt la metrou. Şi tata e acolo şi face acelaşi lucru. Am cântat şi pe aceeaşi linie. Nu am autorizaţie, că eu cânt în vagon”, a spus oarecum ruşinată cântăreaţa brunetă.

2-3-bd-foto3.jpg

Geanina a cântat şi în aeroport şi nu s-a sfiit să-şi pună fotografia pe pagina ei de Facebook

Betty: «Ne cunoaștem de la 4 ani. E ca sora mea»

Din culise a susţinut-o o prietenă, nicidecum vreun membru al familiei. Este vorba despre cea care i-a fost şi colegă în trupa Etnic, Betty Stroe, şi care i-a fost mai mult decât o soră Geaninei Militaru. Betty a povestit pentru Click! cât de greu a fost drumul ”surorii” mai mici care a reuşit să se descurce fără ajutorul părinţilor.

”Eu şi Geanina ne cunoaştem de când mergeam la Palatul Copiilor. Aveam vreo 4 ani aşa, eu cântam în grupul «Allegretto», iar ea dansa. E diferenţă de vreo 2 ani şi jumătate între noi, şi am fost ca nişte surori, pentru că nici ea, şi nici eu nu avem surori. Eu am început să cânt în «Etnic», şi am chemat-o să vină în trupă, pentru că aveam nevoie de dansatoare. Avea 15 ani pe atunci şi era mezina trupei, însă am încurajat-o, am observat că are şi voce bună şi, ulterior, am început să cântăm amândouă. Vreo 4-5 ani am cântat, după care ea a plecat la Londra, unde a încercat diverse joburi şi a urmat şi o şcoală de muzică. Dacă nu mă înşel, acolo a fost chiar cu mama sa, care îşi găsise şi ea ceva de muncă acolo”, a povestit Betty Stroe.

2-3-bd-foto-4-geanina-fosta-etnic-vocea-romaniei-interior-2.jpg

Geanina Militaru a intrat vineri în echipa lui Smiley

După Anglia, a urmat Franţa, iar aici şi-a câştigat existenţa cântând şi prin metrouri. ”De ceva timp s-a mutat la Paris, e şi tatăl ei acolo, locuiesc cu chirie. Cântă prin localuri, la metrou. Uneori, împreună. Geanina vrea să îşi facă nişte piese, să aibă propriul band. Nu cred că vrea să rămână în Franţa definitiv. Ea are locuinţă în Bucureşti, însă este dispusă să facă naveta. I-a fost foarte greu în tot acest timp, nu a ajutat-o nimeni. I-am fost alături în momente grele, e ca şi sora mea şi sper să ajungă bine, iar după «Vocea României», să nu mai cânte prin metrouri. Ţelul ei este să devină cunoscută şi aici, şi peste hotare, şi cred că va reuşi”, a conchis Betty Stroe, fosta colegă de trupă a Geaninei Militaru.

Cea de-a opta ediţie a sezonului 8 ”Vocea României”, difuzată vineri 19 octombrie,  a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public. De săptămâna viitoare, va începe etapa ”Confruntărilor” în cadrul îndrăgitului show.

loading...
Loading...