Cum a ajuns Florin Piersic Jr. să își facă o poză cu Ethan Hawke

21762640_1657079140977051_987205573384058200_o.jpg

foto
Florin Piersic Junior, alături de Ethan Hawke
Foto: Facebook

Actorul Ethan Hawke( 46 ani) se află în România cu ocazia primei ediții al festivalului American Independent Film Festival. Florin Piersic Jr. s-a întâlnit cu Hawke, la un eveniment din cadrul festivalului, și au făcut o fotografie împreună.

De patru ori nominalizat la Premiile Oscar, Ethan Hawke este invitatul special al primei ediții American Independent Film Festival, care are loc între 15 și 21 septembrie 2017, la Cinema PRO și Cinemateca Eforie din București. Actorul va dialoga cu publicul din capitală, pe 21 septembrie, la Cinema PRO, la finalul proiecției speciale a filmului Before the Devil Knows You’re Dead, în regia lui Sydney Lumet, în care joacă alături de Philip Seymour Hoffman.

Actorul Florin Piersic Junior s-a întâlnit cu Ethan Hawke, la un eveniment din cadrul festivalului și i-a cerut acestuia o simplă îmbrățișare, nu o fotografie. Ethan a fost mirat de cererea lui Piersic Jr. și l-a întrebat dacă sigur nu dorește și o poză alături de el. Auzind acest lucru, Florin nu a putut refuza oferta și a realizat o fotografie alături de celebrul actor american. Florin Piersic Jr. a încărcat imaginea inedită pe pagina personală de Facebook și a relatat dialogul care a avut loc între el și Hawke.

"Florin: Trebuie să plecăm acum.

Hawke: La revedere, omule.

Florin: Își pot cere o favoare?

Hawke: Desigur.

Florin: Nu vrem un selfie, vrem doar o îmbrățișare.

*după ce are loc imbrățișarea*

Hawke: Ești sigur că nu vrei și o poză?

Florin, cu un ton scăzut: Dacă pui așa problema...", a scris Florin pe site-ul de socializare

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1