Cu ochii ăștia l-a cucerit Manuela Hărăbor pe Alain Delon. Ce a zis actorul când a văzut-o

manuela_harabor_02.jpg

manuela harabor
Manuela Hărăbor este actrița cu cei mai frumoși ochi din România
foto: arhivă personală

Pentru Manuela Hărăbor, cea mai recentă ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) va rămâne, cu siguranță, de poveste. Actrița cu cei mai frumoși ochi de la noi a reușit să-l cucerească pe cel mai cuceritor actor din cinematografia franceză, Alain Delon, omagiat la Cluj pentru întreaga activitate.

Că Manuela Hărăbor (49 de ani) umple cu frumusețe orice încăpere în care intră nu mai e un secret pentru niciun român. Privirea actriței din ”Pădureanca” este greu de ignorat, iar legendarul Alain Delon (81 de ani) avea să simtă asta pe pielea lui, în timpul conferinței de presă susținută zilele trecute la Cluj.

”La conferința de presă am stat in picioare undeva în spatele sălii. După a doua intrebare din partea jurnaliştilor mi-a aruncat o privire albastră ca cerul. «Tu nu pui nicio întrebare?» I s-a spus că sunt actriță... Şi m-a complimentat! Alain Delon mi-a spus ca sunt tare frumoasă! Cică «nu te mai uita așa la mine!»”, a dezvăluit Manuela pe pagina personală de Facebook.

manuela_harabor_01.jpg

manuela harabor
Manuela Harăbor și Alain Delon la Cluj
foto: TIFF

 

Așa a început totul, iar continuarea e încă și mai frumoasă! Alain Delon i-a dat actriței un autograf, Manuela i-a dăruit actorului un DVD cu filmul care a făcut-o celebră, iar el a privit-o în cel mai cuceritor mod cu putință și i-a sărutat galant mâna. Ecourile acestei întâlniri aveau să se simtă până târziu, Manuela declarând că a fost ”cea mai emoționantă întâmplare” din viața ei.

”Cea mai emoționată întâmplare din viața mea. Şi acum, când dau timpul înapoi, pare un vis. Aş spune «Ziua în care l-am întâlnit pe Delon». Dar el m-a descoperit în mulțime, altfel aş vorbi doar de ziua în care l-am văzut pe Alain Delon”, a scris actrița pe pagina personală de Facebook.

manuela_harabor_03.jpg

manuela harabor
După ce a complimentat-o, Alain Delon i-a sărutat mâna Manuelei Hărăbor
foto: TIFF

 

Manuela Hărăbor a fost căsătorită de trei ori și are un copil dintr-o relație scurtă, dar foarte intensă cu Dan Chișu. Andrei, acum în vârstă de 27 de ani, a fost diagnosticat cu autism, iar recent actrița a avut de depășit o situație foarte grea din cauză că nu mai găsea medicamentele de care acesta avea nevoie.

Cuceritorul Alain Delon, unul din sex-simbolurile anilor ’60, a fost căsătorit o singură dată și are patru copii.

Loading...

Citește și

  • barbatii din viata manuelei harabor

    „Pădureanca” a iubit mult și cu patos. Bărbații din viața Manuelei Hărăbor (47 de ani) nu au fost mulți, însă frumoasa actriță s-a dedicat fiecăruia dintre ei. Iar atunci când a venit timpul să se retragă, Manuela nu a făcut mare tam-tam și a plecat, în liniște, pe drumul ei. Totuși, cei pe care i-a lăsat în urmă nu au fost dați uitării.

  • Manuela Hărăbor, fiu, autism, Dragoş Pâslaru, Mănăstirea Radu Vodă, Dan Chişu

    Viaţa Manuelei Hărăbor a fost mai intensă şi mai plină de neprăvăzut decât orice film în care a jucat. Fermecătoarea actriţă din „Pădureanca” se luptă de 27 de ani pentru sănătatea fiului ei, diagnosticat cu autism. Dintre toate drumurile pe care a păşit, cel mai aproape de suflet i-a fost cel al credinţei, spre care a îndreptat-o un fost coleg de breaslă, devenit călugăr.