Cu fundul ei a înnebunit o întreagă echipă de fotbal! Mărturii incendiare

gina_pistol_1.jpg

gina pistol playboy
Gina Pistol, în Playboy
foto: Playboy

Cu haine sau dezbrăcată, Gina Pistol (35 de ani) a încins mereu imaginația bărbaților. Un motiv suficient de bun pentru șefii revistei Playboy de a-i propune să pozeze goală. Iat Gina n-a stat pe gânduri. Dimpotrivă, a apărut în revista ”iepurașului cu papion” de patru ori!

”Tăticul Playboy România”, Dan Silviu Boerescu, a dat din casă lucruri inedite despre felul în care au decurs ședințele foto în cazul Ginei. Și chiar a avut ce povesti, pentru că Gina a făcut ravagii, mai ales în afara studioului foto.

gina_pistol_2.jpg

gina pistol playboy
Gina Pistol, în Playboy
foto: Playboy

 

„Gina a plâns, de emoţii, la primul pictorial. A pozat şi ea de 4 ori, inclusiv pe coperta numărului 100. Puţină lume ştie că Gina Pistol a fost aleasă la un casting desfăşurat în noiembrie 1999, la Teatrul Giuleşti, când toată lumea, inclusiv Florin Călinescu, a fost împotriva ei, preferând o fată mult mai provocatoare. M-am opus din răsputeri şi, până la urmă, mi-am impus punctul de vedere.

La o deplasare la Herculane, în hotel era şi o echipă de fotbal, aflată în cantonament. Au înnebunit-o cu telefoanele în cameră, aşa că, până la urmă, am făcut schimb de camere şi am început eu să răspund la telefon. Dezamăgiţi, fotbaliştii au renunţat să mai sune după cinci minute. Cu altă ocazie, mergând cu Gina la Cluj, a scăpat şoferul de confiscarea permisului, coborând din maşină şi dând un autograf pe carnetul de amenzi al poliţistului", a povestit Boerescu într-un interviu mai vechi pentru Click!

gina_pistol.jpg

gina pistol playboy
Gina Pistol, în Playboy
foto: Playboy

 

Loading...
 
 

Citește și

 • andreea spataru

  Anii trec, dar se pare că nu și peste Andreea Spătaru (35 de ani), care arată incredibil de bine și la 11 ani după ce a realizat aceste fotografii pentru Playboy. Blonda, care a fost model și asistentă TV, are doi copii, un soț și a decis să stea departe de lumina reflectoarelor. Nu poate fi scoasă însă din istoria Playboy, revistă pentru care a pozat de două ori, căci deține un record interesant: este singura vedetă care a apărut însărcinată în celebra revistă dedicată bărbaților.

 • ioana ginghina

  Blonde, brune şi roşcate, naturale sau siliconate, toate i-au trecut prin faţa ochilor lui Dan Silviu Boerescu, numele de care se leagă istoria revistei Playboy România. Chiar dacă în 2010 a renunţat la şefia publicaţiei, după 11 ani, acesta nu va scăpa în veci de ştampila „tăticul Playboy”.

 • andreea mantea playboy

  ”Româncele sunt frumoase de pică” nu e doar o vorbă-n vânt, bună să ridice moralul naționaliștilor. E un adevăr confirmat de însuși ”tăticul Playboy”, care a fost atât de impresionat de frumusețea unei vedete de la noi, încât, în 2008, a invitat-o la conacul său pentru a poza pentru un calendar distribuit în întreaga lume.

 • nicoleta luciu

  Cu șase apariții în Playboy, Nicoleta Luciu (35 de ani) pune pe jar imaginația bărbaților din 2000. Anii au trecut, Nicoleta a devenit soție, mamă, și-a pus silicoane, și-a scos silicoanele, dar un lucru a rămas la fel: fascinația pentru sânii ei voluptuoși. Deși este singura vedetă ale cărei poze nu au avut nevoie de retușuri, se pare că primul pictorial al Nicoletei în Playboy a fost un eșec.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1