Cu cine şi-a refăcut viaţa ginerele Stelei Popescu după despărţirea de fiica adoptivă a actriţei

stela.jpg

stela popescu a murit ginere actor gheorghe radu
Stela Popescu va fi înmormântată duminică la Cernica
Foto: arhivă personală

Deşi nu mai formează un cuplu cu Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu, actorul Gheorghe Radu a transmis familiei un mesaj de condoleanţe pe contul lui de socializare Supranumit Paganini al comediei româneşti, Gelu Radu, s-a iubit mai bine de 20 de ani cu Doina, cu care are şi o fată, dar din vara anului trecut, actorul în vârstă de 66 de ani s-a implicat într-o altă relaţie, cu o colegă de scenă mult mai tânără decât el.

Multă suferinţă a lăsat în urma ei Stela Popescu. Colegi de scenă, oameni de televiziune, fani care au văzut-o doar la tv pe actriţă au trecut zilele acestea pe la Teatrul Constantin Tănase ca să-i apirndă o lumânare. Apropiaţii au transmis mesaje de condoleanţe, iar printre ei se numără şi fostul ginere, actorul Gheorghe Radu, cu care fiica sa adoptivă Doina Maximilian are o fată, regizor de film, care s-a stabilit în Germania. 

stanca_radu_si_gelu_radu.jpg

stanca radu nepoata stela popescu gheorghe radu ginere stela popescu
Stanca Radu, alături de tatăl ei, actorul Gheorghe Radu
Foto: arhivă personală

"Din păcate, STELA POPESCU ne-a părăsit! Iar noi, rămânem încă aici pe pământ trăgând prezentul, din trecut spre viitor, pe un drum incert, luminat de o stea mai puţin! Să sperăm că se vor naşte altele, care să strălucească cel puţin la fel de puternic, să vedem măcar, cine, căţi şi pe ce călcăm! Dumnezeu să o odihnească!", a scris actorul pe contul lui de socializare. 

radu_ghe_sin_georgeta_ciocarlan.jpg

ginere stela popescu idila georgeta ciocarlan
Ginerele Stelei Popescu şi noua lui iubită, care îi este şi colegă la teatru, actriţa Georgeta Ciocârlan
Foto: arhivă personală

În ciuda faptului că Radu Gheorghe şi Doina Maximilian au împreună o fată, pe Stanca Radu, care este şi ea mămica unui băieţel de un an şi două luni, actorul a ales de mai bine de un an să pună punct relaţiei cu fata Stelei Popescu. El se iubeşte cu o colegă de scenă mult mai tânără, actriţa Georgeta Ciocârlan, cu care s-a şi afişat de mai multe ori în public. 

lensa.ro

Loading...

Citește și

  • Foto

    Actorul și regizorul Dan Puican (83) , primul soț al Stelei Popescu a fost invitat în cadrul unei emisiuni de la Kanal D , unde a avut numai cuvinte de laudă la adresa celei care cândva i-a fost parteneră de viață și scenă. A mărturisit cu lacrimi în ochi și cu vocea stinsă că actrița a fost dragostea tinereții sale și că,după despărțirea de ea, își pierduse interesul față de oricare altă femeie. A adăugat că a fost criticat de nenumărate ori pentru faptul că aavea cuvinte de laudă pentru Stela Popescu, deși el nu mai făcea parte din viața ei.

  • stela popescu

    Discretă cu viaţa personală, regretată actriţă Stela Popescu a evitat să vorbească despre decizia pe care a luat-o ân trecut de a nu aduce pe lume copii, deşi a fost căsătorită atâţia ani cu regretatul regizor Puiu Maximilian. Marea artistă s-a rezumat să explice că nu a fost în totalitate decizia ei. Abia în urmă cu câţiva ani, Stela Popescu a decis să facă public faptul că a adoptat un copil, pe fiica fratelui fostului ei soţ, Doiniţa Maximilian, care de altfel a fost şi cea care a găsit-o fără suflare, joi după-amiază.

  • stela popescu a murit

    Simptomele pe care le-a avut Stela Popescu (81 de ani), în urmă cu trei zile, la un eveniment monden au fost premonitorii pentru un posibil Accident Vascular Cerebral (AVC), spun specialiștii neurologi. Actrița nu mai era coerentă, nu mai putea articula corect cuvintele și nu-și mai putea coordona mâinile.